Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Keep Calm Triptòfan - Clinical Nutrition Beauty - 30 comprimits

Keep Calm Triptòfan - Clinical Nutrition Beauty - 30 comprimits

203737

Nou

Complement alimentari que contribueix a disminuir el cansament millorant el descans nocturn, tant a nivell físic com psicològic.

Més detalls

9,35€

IVA inclòs

11,00€ IVA inclòs

-15%

0,31 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Keep Calm Triptòfan

Conté L-triptofan, magnesi, vitamines del grup B i extracte de melissa.

Què és Keep Calm Triptòfan?

Complement alimentari que contribueix a disminuir el cansament millorant el descans nocturn, tant a nivell físic com psicològic.

Keep Calm Triptòfan compta amb una combinació ideal d'ingredients:

  • L-Triptòfan: El triptòfan és un aminoàcid essencial, present en les proteïnes, precursor en la producció de la serotonina. La serotonina és un neurotransmissor relacionat amb el son, els estats dànims i les emocions.
  • Extracte de Melissa: L'extracte de Melissa presenta propietats relaxants del sistema nerviós que contribueixen a reduir els signes de fatiga, insomni, migranyes i migranyes, entre d'altres. A més de les propietats sedants, facilita les digestions.
  • Magnesi: Contribueix al funcionament normal del sistema nerviós juntament amb la contracció muscular i el manteniment dels ossos. A més a més, té un paper fonamental en la funció psicològica normal reduint el cansament i la fatiga.
  • Vitamina B6: Està implicada en el funcionament normal de la transmissió nerviosa, contribuint alhora a una òptima funció psicològica normal, ajudant a disminuir la fatiga i el cansament.
  • Àcid Pantotènic: Contribueix al metabolisme energètic normal, metabolisme d'hormones esteroides i vitamina D juntament amb altres neurotransmissors, a més està implicat en el rendiment intel·lectual normal.
  • Niacina: També coneguda com a vitamina B3, participa en diverses funcions del nostre organisme contribuint al metabolisme energètic normal, en processos del sistema nerviós ia la funció psicològica normal, ajudant a prevenir el cansament i la fatiga recurrent.

Ingredients:

L-triptòfan (28 %), Agent de càrrega (Cel·lulosa, Carboximetilcel·lulosa sòdica, Diòxid de silici), Complex mineral (Òxid de magnesi, Carbonat de magnesi), Extracte de melissa (Melissa officinalis, fulles) (18%), Agent de Recobriment [Alcohol polivinílic, Colorant (E-171, E-129, E-133), Polietilenglicol, Antiaglomerant (Talc)], Complex vitamínic (Nicotinamida, D-pantotenat de calci, Clorhidrat de piridoxina), Antiaglomerant (Est) . AL·LÈRGENS: No conté ingredients al·lergògens.

Composició per comprimit
L-Triptòfan (mg) 300
Extracte de Melissa (mg) 200
Magnesi (mg) 131 (35 %*)
Vitamina B3 (mg-NE) 4,8 (30 %*)
Vitamina B6 (mg) 0,42 (30%*)
Àcid Pantotènic (mg) 1,8 (30%*)
*VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es pren el Keep Calm Triptòfan?

Prendre entre 1 o 2 comprimits al dia. Preferiblement, prendre 1 comprimit mitja hora abans de l'esmorzar o del sopar.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Brand

Clinical Nutrition treballa dins del sector de la nutricosmética. Un mètode que impedeix l'envelliment prematur de la pell i li proporciona els elements necessaris per a mantenir la seva elasticitat i hidratació.


Clinical Nutrition, suplements alimentaris per a ungles, pell i pèl


Un dels nutrients més importants que utilitzen és el col·lagen hidrolitzat.


És una proteïna natural que es troba en el nostre cos, específicament es troba en la pell, però també es troba en les ungles i el pèl.


La ingesta d'un complement alimentós suposa una ajuda necessària per a l'equilibri de la pell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda