Preu reduït! Melatonin Pura 1,9 mg - Melatonina - Laboratorios Esi - 60 microtauletes

Melatonin Pura 1,9 mg - Melatonina - Laboratorios Esi - 60 microtauletes

169585

Nou

Producte especialment indicat per a les persones que tenen disturbis del son . Envàs de 60 microtauletes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,06€

IVA inclòs

18,95€ IVA inclòs

-10%

0,28 € / ud

Més informació

Melatonin Pura 1,9 mg

Complement alimentari a base de melatonina.

Què és la Melatonin Pura 1,9 mg?

Producte que per la composició és útil per afavorir un descans fisiològic. Indicat per a qui té dificultat per agafar el son i mantenir-lo durant tota la nit i per a qui desitja regular el ritme de son-vigília.

Acció : Regula el ritme somni-vigília.

Efecte La Melatonina (N-acetil-5-metoxitriptamina) és una hormona produïda per l'epífisi o glàndula pineal, que es troba a la base del cervell; que s'allibera a les hores nocturnes. La producció de l'hormona és màxima a la primera infància, s'alenteix després dels 20 anys i comença a decréixer a partir dels 45 anys, desapareixent gairebé completament a l'ansietat.

La seva secreció segueix un ritme circadià: s'inicia al capvespre, arribant al punt culminant durant la nit, decreix al mínim al matí i roman molt baixa durant tot el dia. En condicions de foscor, quan les cèl·lules nervioses de la retina no estan estimulades per la llum, l'hipotàlem estimula l'epífisi perquè produeixi Melatonina.

La subministració exògena de la Melatonina pot garantir un bon repòs nocturn, ja que regula el ritme son-vigília. Sembla que pot protegir l'estrès i la depressió. La Melatonina protegeix la glàndula pineal de l'envelliment, ja que té una potent acció antienvelliment sobre la glàndula pròpia. En cas de subministració de Melatonina exògena, la glàndula pineal envelleix més lentament, ralentitzant per tant el procés d'envelliment general de l'organisme, els processos de degradació dels teixits i la degeneració física i mental a la vellesa.

La Melatonina redueix els radicals lliures millor que altres antioxidants. Tenen un doble poder respecte de la Vitamina E i cinc vegades superior al glutatió. La Melatonina, en ser soluble tant en aigua com en greixos, pot actuar contra els radicals lliures a tots els ambients.

Si el nivell de Melatonina a l'organisme és baix, la subministració exògena substitueix la carència; si per contra el nivell endogen (ja present a l'organisme) resulta elevat, la subministració ulterior de Melatonina no té cap efecte, ja que l'organisme assimila la dosi necessària, eliminant-ne la resta per l'orina

Ingredients:

Agents de càrrega: calci fosfat, cel·lulosa microcristal·lina; hidroxipropilcel·lulosa, antiapelmazantes: magnesi estearat vegetal i biòxid de silici.

Composició (1 tauleta):

Melatonina 1,9 mg

Com es pren la Melatonin Pura 1,9 mg?

Prendre 1 microtauleta al dia, preferiblement una hora abans de ficar-se al llit.

Advertiments:

  • Mantenir fora de labast dels nens.
  • El producte no s'ha de considerar substitut d'una dieta variada i equilibrada.
  • No prendre durant l'embaràs o la lactància.

No conté: Alcohol, gluten, derivats lactis, lactosa, colorants artificials.

Presentació:

Envàs de 60 microtauletes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda