Preu reduït! Nou Melatonina 1 mg - Lamberts - 60 tauletes

Melatonina 1 mg - Lamberts - 60 tauletes

227395

Nou

La Melatonina 1 mg de Lamberts recolza la regulació del cicle son-vigília, ajudant a agafar el son més ràpidament ia alleujar el desfasament horari, ideal per a un somni reparador.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,43€

15,80€

-15%

0,22 € / ud

Més informació

Melatonina 1 mg Lamberts

Son reparador i equilibri natural amb melatonina.

Què és Melatonina 1 mg Lamberts?

La Melatonina 1 mg de Lamberts és un complement alimentari formulat per recolzar un somni saludable i reparador . La melatonina, coneguda com l'hormona del son , es produeix de manera natural a la glàndula pineal i juga un paper crucial en la regulació del cicle son-vigília. La seva producció i alliberament estan influenciades per la foscor, augmentant en caure la nit per indicar al cos que és hora de dormir i disminuint al matí. Factors com canvis en els horaris de treball, viatges i jetlag, estrès, menopausa, i ledat poden afectar la producció de melatonina, provocant desajustos en el cicle de son.

La melatonina contribueix a la regulació del ritme circadià, controlant les fases i la qualitat del son i facilitant la recuperació corporal durant la nit . A més a més, té propietats antioxidants, ajudant a combatre els radicals lliures responsables de l'envelliment. La producció de melatonina pot disminuir amb l'edat, l'estrès, l'estació de l'any o la temperatura. La foscor és el principal factor que en desencadena la secreció, encara que també es produeix després de dinar.

Un somni reparador és essencial perquè l'organisme restableixi el seu equilibri i ens prepari per afrontar el dia amb una sensació de descans total . Per abordar problemes de son, moltes persones recorren a complements alimentaris amb melatonina, dissenyats per millorar el cicle del son. La Melatonina 1 mg de Lamberts ajuda a agafar el son més ràpidament ia alleujar la sensació de desfasament horari, oferint un suport eficaç per aconseguir un somni reparador i de qualitat.

Ingredients:

Agents de Càrrega (Cel·lulosa), Antiaglomerants (Estearat de Magnesi i Diòxid de Silici), Agent de Recobriment (Hidroxipropil Metilcel·lulosa i Glicerol), Melatonina.

Composició:

INFORMACIÓ NUTRICIONAL Per tauleta: % VRN*
Melatonina 1 mg

*VRN: Valors de Referència de Nutrients

Com es fa servir Melatonina 1 mg Lamberts?

Agafeu 1 pastilla diàriament, 30 minuts abans d'anar al llit.

Presentació:

Envàs de 60 tauletes.

Especificacions

CaracterístiquesSense Lactosa, Sense Ou

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/06/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda