Preu reduït! Melatonina Plus 1 mg - Robis - 60 càpsules

Melatonina Plus 1 mg - Robis - 60 càpsules

171040

Nou

Complement alimentari a base d'1 mg de melatonina per a un descans de qualitat. Presentat en envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,78€

IVA inclòs

17,04€ IVA inclòs

-25%

0,21 € / ud

Més informació

Melatonina Plus 1 mg

Complement alimentari que t'ajuda a descansar

Què és la Melatonina Plus 1 mg?

Complement alimentari a base de melatonina, valeriana i passionera en pols per ajudar amb un descans de qualitat.

Millora els símptomes de l'jet lag (fatiga, insomni, cefalees, irritabilitat, disminució de la immunitat) i les dificultats per conciliar el son.

Augmenta la qualitat de la son. Hipotensor suau, sedant i relaxant muscular. Posseeix activitat antioxidant.

Ingredients:

  • melatonina:

La Melatonina és una hormona produïda per la glàndula pineal. És a dir una neurohormona. La seva secreció està lligada a l'fotoperíode i presenta un model circadià caracteritzat per unes concentracions nocturnes de 3 a 10 vegades més elevades que les diürnes.

Es sintetitza a partir d'el triptòfan, un aminoàcid que es converteix en serotonina, la qual, al seu torn es transforma en melatonina. Com hem dit es secreta segons un ritme circadià de 24h, regulant els períodes normals de son-vigília. La secreció s'inicia tan aviat com es fa de nit, arribant a un màxim normalment entre les 2 i les 4 del matí i la síntesi s'inhibeix amb l'exposició a la llum. La producció diària és major en adults joves i disminueix després dels 20 anys d'edat. La secreció nocturna de melatonina està relacionada amb el començament de la son fisiològic.

La Melatonina té un paper en la regulació de la son, i administrada com a suplement contribueix a reajustar el cicle de son-vigília, afavorint el son. A més regula la secreció de l'hormona el creixement i de les gonadotropines i posseeix una activitat antioxidant.

Hi ha molts estudis científics que demostren l'eficàcia de la melatonina administrada de forma exògena millorant tant els efectes adversos de l'jet lag (fatiga, insomni, cefalees, irritabilitat, disminució de la immunitat), com en la reducció significativa de el temps transcorregut fins a l'inici de l' somni.

Les dones que vulguin concebre o que estiguin embarassades no han de prendre melatonina.

  • Valeriana (Valeriana officinalis L.).

La valeriana és una planta de 50 a 100 cm d'alçària, herbàcia amb tiges buits.
Es fan servir els òrgans subterranis (rizoma, arrels i estolons) dessecats, sencers o fragmentats. L'arrel presenta una olor molt desagradable quan està seca, però en fresc no fa olor de res. El sabor és lleugerament amarg.

Els preparats d'arrel de valeriana tenen acció sedant i inductora de la son, hipotensora suau, antiespasmòdica, sedant cardíac i miorrelajante.
Aquestes propietats es deuen als seus principis actius: Valepotriatos i olis essencials.

Hi ha diversos assajos clínics efectuats amb diferents tipus d'extractes d'arrel de valeriana. En la majoria d'ells els resultats coincideixen amb la reducció de el temps necessari en agafar el son. No obstant això, els efectes no són immediats i es requereix un tractament de 2 a 4 setmanes per aconseguir una millora significativa, sense risc de dependència o efectes adversos, la qual cosa diferencia clarament l'acció de la valeriana de la dels hipnòtics sintètics. Per això el tractament no s'ha d'interrompre prematurament.

Quan es busqui combatre l'insomni és recomanable administrar una dosi a mitja tarda i si cal una altra 2 hores abans d'anar a dormir. Si es pren immediatament abans d'anar a dormir produeix amb relativa freqüència reaccions paradoxals, especialment somni intranquil.

La Valeriana produeix a més una relaxació del múscul llis, produint un efecte miorrelajante.

És recomanable no prendre la Valeriana 1-2 hores abans de conduir ja que hi ha persones més sensibles a les que pot disminuir l'estat de vigilància, però els preparats de valeriana NO produeixen somnolència a l'endemà de la seva administració.

  • Passionera, Pasionaria, Flor de la Passió. (Passiflora incarnata L).

Planta enfiladissa amb fulles alternes trilobulades. Flors grans solitàries i molt cridaneres. Fruit ovoide carnós de color ataronjat.

Es fan servir com a part activa les parts aèries dessecades, fragmentades o tallades. També pot contenir fulles, flors i / o fruits.

La Passionera provoca son, a més de tenir efecte miorrelajante i antiespasmòdic gastrointestinal. Aquestes propietats són degudes als seus principis actius: Alcaloides, flavonoides i maltol.

Està indicada en estats d'ansietat, hiperexcitació nerviosa, insomni, trastorns menopàusics, taquicàrdia, hipertensió, dolors espasmòdics intestinals. Úlceres gastroduodenals. Contractures musculars: torticoli, lumbàlgies, miastenias. Aquesta planta no presenta contraindicacions ni efectes secundaris.

Ingredients:

Càpsula (gelatina, colorant (diòxid de titani)). Melatonina, passionera i valeriana.

Composició (1 càpsula):

melatonina 1 mg
Valeriana (Valeriana officinalis L.) 174,05 mg
Passionera (Passiflora incarnata L.) 174,05 mg

Com es pren la Melatonina Plus 1 mg?

Prendre 1 càpsula diària ingerida amb un got d'aigua, després d'haver pres algun aliment.

L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta d'1 mg de melatonina poc abans d'anar a dormir.

No administrar durant l'embaràs ni en períodes de lactància

Presentació:

Envàs de 60 càpsules de 450 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda