Preu reduït! melatonina Plus - Klepsanic - 45 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

melatonina Plus - Klepsanic - 45 càpsules

206332

Nou

Sinergia efectiva de la Melatonina amb passionera, llúpol i Vitamina B6 per regular el cicle circadià i millorar la qualitat del son.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

8,47€

IVA inclòs

9,38€ IVA inclòs

-9%

0,19 € / ud

Més informació

melatonina Plus

Sinergia efectiva de la Melatonina amb passionera, llúpol i Vitamina B6 per regular el cicle circadià i millorar la qualitat del son.

La Melatonina és una hormona natural produïda pel nostre organisme de forma habitual i la seva principal funció és regular el cicle circadià, d'aquesta manera millora la qualitat del son. Aquest compost també promou un bon funcionament de l'organisme de forma general, a l'actúar com un excel·lent agent antioxidant que ajuda a prevenir l'envelliment cel·lular. És produïda per la glàndula pineal i només s'activa quan no hi ha estímuls lluminosos, és a dir que la producció de Melatonina només passa a la nit, estimulant d'aquesta manera la son. Per això, és important evitar els estímuls lluminosos, sonors o aromàtics que puguin accelerar el metabolisme i disminuir la producció d'aquesta hormona. La producció de Melatonina disminueix amb el pas dels anys i per això, això justifica que els trastorns del son siguin més freqüents en persones adultes i ancianes.

La Passionera i el llúpol són dues plantes medicinals que contenen flavonoides, alcaloides i altres substàncies que també afavoreixen una millor qualitat del son. I al seu torn, la Vitamina B6 o piridoxina intervé en la síntesi de diversos neurotransmissors que estan relacionats amb l'estat anímic i el cicle son-vigília, per la qual cosa es recomana mantenir uns nivells òptims de vitamina B6 en cas d'estrès, depressió i insomni.

La unió d'aquests quatre components en el producte Melatonina Plus condueix a una sinèrgia efectiva per ajudar a combatre l'insomni i en conseqüència, obtenir un somni de millor qualitat.

Ingredients: Melatonina 1,9 mg; Passionera 130 mg, llúpol 100 mg, Vitamina B6 1,4 mg. Càpsula de gelatina (coberta), carbonat de calci (diluente).

Aplicació: S'aconsella prendre 1 càpsula al dia, 1 hora i mitja abans d'anar a dormir. Si hi ha jet lag, prendre-la primera nit i els dies següents a la mateixa hora. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs de 45 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda