Preu reduït! joint Support - PWD - 60 càpsules

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

joint Support - PWD - 60 càpsules

205048

Nou

Amb Joint Support es compon de múltiples principis actius que contribueixen a desinflamar, calmar el dolor, regenerar i millorar les articulacions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,88€

IVA inclòs

18,90€ IVA inclòs

-16%

0,26 € / ud

Més informació

joint Support

Amb Joint Support es compon de múltiples principis actius que contribueixen a desinflamar, calmar el dolor, regenerar i millorar les articulacions.

Què és Joint Support?

Conté Sulfat de Glucosamina i Sulfat de condroitina.

El Sulfat de Glucosamina afavoreix la regeneració de l'cartílag i la millor hidratació de l'articulació, un cartílag fi i poc hidratat pot donar lloc a mals fruit de l'desgast i de la pressió dels nervis interns en l'articulació.

La Presentació en forma de Sulfat és la més efectiva per sobre de les altres.

D'altra banda el Sulfat de condroitina contribueix en l'articulació a atreure el líquid sinovial, aquest és el major nutrient de les articulacions i és capaç d'arribar a les fissures més profundes de l'cartílag i l'articulació.

També contribueix a inhibir els enzims que provoquen el desgast de l'cartílag, proporcionant millor salut i més durabilitat de la mateixa.

Joint Support també proveeix de MSM (Metilsufonimetano), un ingredient ensofrat orgànic que afavoreix la bona lubrificació de les articulacions, la seva formació i bon manteniment.

Donant suport a la fórmula també podem trobar el Extracte de Harpagofit.

Contribueix a la reducció de dolor ia la millora de la mobilitat, dolors reumatoides, artròsics, artrítics, mals de tendinitis i lumbàlgies o ciàtiques.

Juntament amb el Extracte de Boswellia, que posseeix propietats que afavoreixen accions antiinflamatòries, es complementen els efectes aconseguint millors resultats.

Es coneix que el Extracte de Curcuma contribueix a la producció de cortisona, posseeix condicions que afavoreixen la millora de les inflamacions de forma important, ja que ajuda a suprimir els mediadors inflamatoris.

Joint Support també posseeix Extracte de Bambú, aquest és molt ric en Silici, molt important per a les articulacions.

Contribueix a l'estimulació de col·lagen, el qual és essencial per a la pell, pèl i tot el teixit conjuntiu.

Especialment per afavorir la regeneració de les articulacions, tendons i cartílags.

Per afavorir una millor mobilitat mecànica de l'articulació i un millor efecte lubricant de la mateixa Joint Support aporta àcid hialurònic.

Millora de forma important el teixit conjuntiu i amb això els principals elements de les articulacions, com són els tendons i cartílags.

El Manganès contribueix a reforçar els ossos i reduir el risc de fractures, el Coure afavoreix a reduir la inflamació de l'articulació per Artrosi i la reparació de l'cartílag i la Vitamina C actua sobre l'elasticitat dels tendons, amb això millorant la rigidesa i la hidratació dels mateixos.

Ingredients:

Sulfat de glucosamina (peix) 600mg, Sulfat de condroitina (peix) 400 mg, Gelatina *, MSM (Metil Sulfonil Metà) 200mg, Harpagofit (Harpagophytum procumbens (Burch.) DC., 2,5% Harpagósidos) 100mg, Boswellia (Boswellia serrata Roxb. ex Colebr., 35% Àcid Boswelico) 100mg, Vitamina C (àcid l-ascòrbic) 60mg, PABA (àcid per-aminobenzoic) 60mg, Curcuma (Curcuma longa L., 95% Curcuminoides) 50mg, Bambú (Bambusa arundinacea Retz (Willd., 70% Silici) 50mg, antiaglomerant (Estearat de magnesi), Àcid hialurònic 10mg, Sulfat de manganès 9,36mg, Sulfat de coure 5,12mg, Colorants (e-171 i e-132) * i Vitamina D3 100000 UI / g (Colecalciferol, 2,5μg / mg) 2mg.

* Components de la càpsula.

informació Nutricional Per 2 Càpsules VRN *
Sulfat de glucosamina 600 mg -
Sulfat de condroitina 400 mg -
MSM 200 mg -
Extracte sec de Harpagofit 100 mg -
vitamina C 60 mg 75%
PABA 60 mg -
Extracte sec de Cúrcuma 50 mg -
Extracte sec de Bambú 50 mg -
àcid Hialurònic 10 mg -
manganès 3 mg 150%
coure 2 mg 200%
vitamina D3 5 mcg 100%
*% VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es pren Joint Support?

Prendre 2 càpsules a el dia al matí amb l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules de 948 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda