Frangulla Escorça Tallada

Nou

Escorça tallada de Frangla ( Rhamnus frangula ) a granel per preparar infusions i beneficiar-se de les seves grans propietats laxants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,00€

IVA inclòs
3,00 € / 100 g

Més informació

Frangulla a granel

La Frangula ( Rhamnus frangula ) és un arbust d'uns 5 metres d'alçada conegut per les propietats de la seva escorça, utilitzades tradicionalment com a planta medicinal pels seus efectes laxants.

Característiques de la Frangulla

La Frangura ( Rhamnus frangula ) és un arbust que pot arribar a fer els cinc metres d'alçada, no té punxes i l'escorça és d'una tonalitat vermellosa.

Es localitza a les vores dels rius i en general a qualsevol lloc humit, sobretot de la meitat nord de la Península Ibèrica.

Les fulles són d'un vistós color verd i es disposen de forma alterna, adquirint una forma el·líptica, amb els nervis secundaris fàcilment visibles al dors.

L'escorça de fràngula conté compostos antraquinònics en una proporció de fins al 4%, destacant entre d'altres el frangulòsid A i el B, que li confereixen acció laxant o purgant forta, depenent de la quantitat de planta presa.

Beneficis de la Frangulla

L'escorça de Frángula és molt apreciada per les seves propietats principalment relacionades amb el sistema digestiu.

La seva principal propietat, és el seu eficaç efecte laxant, a més no provoca irritacions ni recargolaments i guarda els minerals i sals, per la qual cosa evita la deshidratació.

Contribueix a l'expulsió de la bilis retinguda a la vesícula biliar i d'àcid úric, reduint l'aparició de càlculs renals.

Utilització:

Es poden consumir a infusió i preparar infusions d'ús extern.

Com es prepara la Infusió de Fràngula Escorça?

Infusionar directament en aigua calenta. Hi afegim una cullerada de postres per preparar una infusió amb aigua. Concretament, l'aigua ha d'estar a 75ºC-80ºC. El temps de repòs ha de ser de 15 minuts aproximadament abans de prendre.

Després es manté en contacte durant sis hores, bevent aquest líquid abans d'anar a dormir, ja que l'efecte es produeix l'endemà.

Comprar Frangulla Escorça Tallada

Pots comprar l'escorça tallada de Frangulla d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online.

Presentació:

En aquesta ocasió la presentem en envàs especial per a plantes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda