Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Laxiben Plus - Regulador intestinal - Redinat - 45 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Laxiben Plus - Regulador intestinal - Redinat - 45 càpsules

191542

Nou

Sinergia efectiva de Plantago ovata amb Magnesi i Vitamina C per afavorir i regular el trànsit intestinal. Presentat en envàs de 45 càpsules.

Més detalls

8,13€

IVA inclòs

10,32€ IVA inclòs

-21%

0,18 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Laxiben Plus

Complement alimentari que ajuda a regular el trànsit intestinal en el restrenyiment crònic.

Què és el Laxiben Plus?

És un complement alimentari amb una sinergia efectiva de Plantago ovata amb Magnesi i Vitamina C per regular el trànsit intestinal al restrenyiment crònic.

La closca de la llavor de Plantago ovata , anomenada comunament Psyllium, concentra al mucílag que conté una alta quantitat de fibra soluble; facilitant l'augment de volum del bolo fecal i que així el còlon realitzi un menor esforç peristàltic. Tot això condueix a un suau però poderós efecte laxant, sense irritació ni pèrdua de potassi ni d'altres minerals.

El Magnesi ha mostrat un bon efecte laxant ja que augmenta la quantitat d'aigua al còlon alhora que ajuda a relaxar els músculs de l'intestí. Aquest mineral juntament amb la Vitamina C fa una sinergia efectiva per estimular el moviment de la peristalsi intestinal en el tractament del restrenyiment crònic.

Ingredients:

Plantago ovata és, Gluconat de Magnesi, Vitamina C. Excipients csp: Gelatina (coberta) i midó de blat de moro (antiaglomerants).

Com es pren el Laxiben Plus?

Es recomana prendre 3 càpsules al dia, amb aigua abundant, al costat dels menjars principals. En nens més grans de 12 anys, prendre 1-2 càpsules al dia. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 45 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda