Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Starlax Natur - Regulador intestinal - Espadiet - 50 càpsules

Fabricante:

Espadiet Espadiet

Starlax Natur - Regulador intestinal - Espadiet - 50 càpsules

180890

Nou

Starlax Natur és un laxant-regulador de nova generació, no irritant, que basa la seva efectivitat en els seus components principals.

Més detalls

6,73€

IVA inclòs

9,05€ IVA inclòs

-25%

0,13 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Starlax Natur és un laxant-regulador de nova generació, no irritant, que basa la seva efectivitat en els seus components principals.

Per formular el Starlax Natur, s'han escollit tres aliments que són considerats els millors laxants naturals, gràcies a la sinergia dels seus principis actius, aconseguint així els efectes desitjats.

Propietats dels seus Ingredients:

  • Pruna: Neteja de còlon.
  • Vinagre de poma: Remoure toxines del cos.
  • Aloe vera: Alleuja el restrenyiment.

Pruna: És reconeguda com el "laxant de la natura". La pruna és rica en antioxidants, Vitamina A, potassi, Ferro i fibres dietètiques. A més la pruna brinda bacteris benèfiques als intestins, el que facilita una excel·lent neteja de còlon.

Vinagre: El vinagre de poma "sense processar", és un dels millors aliments laxants naturals. Ajuda a millorar la irregularitat intestinal, a remoure les toxines del cos més ràpidament.

Aloe Vera: És una de les plantes més antigues i populars. La massa del full està plena de gelatina, que conté aproximadament un 99% d'aigua. L'1% restant estàcompost per 75 nutrients que serveixen per alleujar ràpidament el restrenyiment.

Com a conseqüència de les propietats d'aquests tres aliments, vam aconseguir els efectes desitjats, estimulant la mobilitat intestinal, sense dolors (recargolaments), tan molestos i que indueixen a un intestí vague, provocant el restrenyiment crònic.

Utilització: Prenent d'1 a 2 càpsules amb aigua, abans d'anar a dormir, Starlax Natur, regula i lubrifica per a una evacuació diària i saludable.

Presentació: Envàs de 50 càpsules de 495 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda