Preu reduït! Transbifidus - Ventre Plànol - Intersa - 40 càpsules

Fabricante:

Intersa Intersa

Transbifidus - Ventre Plànol - Intersa - 40 càpsules

219597

Nou

Contribueix a un trànsit intestinal normal ia un ventre pla. Envàs de 40 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,03€

IVA inclòs

17,53€ IVA inclòs

-19%

0,35 € / ud

Més informació

Transbifidus

Contribueix a un trànsit intestinal normal ia un ventre pla.

Què és el Transbifidus?

Complement alimentari que afavoreix la depuració intestinal. Amb closca sagrada, ruibarbre, fonoll, dent de lleó i probiòtics.

Gràcies als seus extractes vegetals estimula la depuració i equilibra la flora intestinal.

Ofereix un tractament duo que afavoreix el ventre pla.

La closca sagrada ofereix propietats laxants i depuratives i al llarg dels segles ha estat molt utilitzada per combatre el restrenyiment.

La dent de lleó ajuda a l'eliminació de toxines i de líquids del nostre organisme, per tant, podem afirmar que és un excel·lent depuratiu, que ens ajuda a alliberar les toxines acumulades al fetge.

El ruibarbre és una planta medicinal que té un potent efecte estimulant i digestiu, utilitzat sobretot en el tractament del restrenyiment , a causa del seu efecte laxant.

Les llavors de fonoll són un bon digestiu i tenen propietats antiinflamatòries i carminatives . Per això, són excel·lents aliades per disminuir malestars com les flatulències, diarrea i dolors abdominals

Ingredients:

Extracte d'escorça de closca sagrada (Rhamnus purshiana DC.); hidroxipropilmetilcel·lulosa (càpsula vegetal); extracte sec d'arrel de dent de lleó (Taraxacum officinale Weber ex FH Wigg.); midó de blat de moro (incrementador de volum); extracte sec de rizoma de ruibarbre (Rheum palmatum L.); extracte sec de llavors de fonoll (Foeniculum vulgare Mill.); sals de magnesi d'àcids grassos (antiaglomerant); diòxid de silici (antiaglomerant). CÀPSULES PROBIÒTIQUES (blanques): midó de blat de moro (incrementador de volum); hidroxipropilmetilcel·lulosa (càpsula vegetal); Lactobacillus salivarius; Bifidobacterium lactis; sals de magnesi d'àcids grassos (antiaglomerant).

Com es pren Transbifidus?

Es recomana prendre una càpsula d'extractes de plantes (càpsula fosca) a la nit i una càpsula de probiòtics (càpsula blanca) al matí.

Presentació:

Envàs de 2 blísters de 20 càpsules (cada blíster conté 10 càpsules de plantes i 10 càpsules de probiòtics).

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda