Preu reduït! Erectramina - Deseo Sexual - 16 comprimits

Erectramina - Deseo Sexual - 16 comprimits

219107

Nou

Complement alimentari que ajuda a augmentar la libido i la gana sexual. Presentat en envàs de 16 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,06€

IVA inclòs

34,90€ IVA inclòs

-19%

1,75 € / ud

Més informació

Erectramina

Complement alimentari que ajuda a potenciar la gana sexual.

Què és l'Erectramina?

És un complement alimentari a base de plantes, L-arginina, vitamines i zinc, que a més conté cafeïna, que ajuda a augmentar la libido i gana sexual.

Regulador de l'ejaculació precoç.

Afrodisíacs 100% naturals.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina); antiaglomerant (fosfat de calci), L-Arginina HCI, Extracte sec de Maca (Lepidium meyenii, arrel), Extracte sec de Trigonella foenum graecum (llavor), Extracte sec de Pebre negre (Piper nigrum L, fruit) 95 % piperina. Extracte sec de Ginseng (Panax ginseng, arrel i fulles) 30% ginsenòsids. Extracte sec d'Abrojo (Tribulus terrestris L, fruit) 90% saponines. Extracte sec d'Astragalo (Astragalus membranaceus, arrel) 16% polisacirids. Extracte sec de Muira puama (Ptychopetalum olacoides benth. escorça), antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid de silici). Extracte sec de Saw palmetto (Serenoa repens, baia) 45% àcids grassos, cafeïna anhidra, Citrus bioflavonoide complex (Citrus sinensis, fruit immadur) 60% hesperidina, òxid de zinc, clorhidrat de piridoxina (Vitamina Binamina .

Com es fa servir l'Erectramina?

Es recomana prendre 1 comprimit al dia.

Presentació:

Envàs de 16 comprimits.

Brand

Des dels seus inicis, MSR Laboratoris ha estat oferint productes basats en ingredients tradicionalment utilitzats per promoure una bona salut sexual.


MSR Laboratoris, alta qualitat per a la salut sexual


Els valors de MSR Laboratoris es centren en la confiabilitat, honestitat, transparència i dedicació per a un treball ben fet. Són líders en el mercat de productes per a la salut sexual.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda