Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Dietabelt Crema Redufirmante - Santiveri - 240 ml

Fabricante:

Santiveri Santiveri

Dietabelt Crema Redufirmante - Santiveri - 240 ml

206692

Nou

Dietabelt Crema Redufirmante és un complement alimentari a base de SelectSIEVE® Rainbow (extracte d'arròs negre, kiwi, taronja i pinya), te verd, saüc, cua de cavall, fonoll i zinc.

Més detalls

16,65€

IVA inclòs

18,50€ IVA inclòs

-10%

6,94 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Dietabelt Crema Redufirmante

Dietabelt Crema Redufirmante és un complement alimentari a base de SelectSIEVE® Rainbow (extracte d'arròs negre, kiwi, taronja i pinya), te verd, saüc, cua de cavall, fonoll i zinc.

Descripció de l'Dietabelt Crema Redufirmante:

SelectSIEVE® Rainbow és un innovador extracte estandarditzat en polifenols i antocianines elaborat a partir d'ingredients naturals: arròs negre, kiwi, taronja dolça i pinya.

Extracte sec de te verd titulat 50% polifenols. És un ingredient de molta tradició i molt conegut, però que segueix sent eficaç com aprimant termogènic. També disposa d'al·legació de salut: El te verd ajuda en el control de pes en col·laborar en el metabolisme dels greixos.

Extracte sec de cua de cavall Una de les plantes més apreciades per evitar la retenció de líquids. Útil per aconseguir uns resultats de reducció de volum visibles a curt termini. Amb al·legació de salut: La cua de cavall dóna suport al drenatge dels líquids corporals.

Extracte sec de fonoll Encara que es tracti d'una planta més aviat digestiva, aquí té un paper important en la reducció del volum. Afavoreix una sensació de "ventre pla" molt més ràpida.

Ingredients:

Suc concentrat de pinya, concentrat de saüc (Sambucus nigra L-fruits), extracte SelectSIEVE® Rainbow [extracte sec estandarditzat al 50% en polfenoles i 5% en antocianines a força d'arròs (Oryza sativa L. - fruits), kiwi (Actinidia chinensis Planch. - fruit), taronja dolça (Citrus sinensis var. dulcis - pericarpi), pinya (Ananas comosus (L.) Merr. - tija del fruit)], extracte sec de te verd (Camellia sinensis (L.) Kuntze. - fulles) titulat al 50% en polifenols (catequines-25%, galat de epigalocatequina-10%), extracte sec de cua de cavall (Equisetum arvense L. - tiges estèrils), extracte sec de fonoll (Foeniculum vulgare Mill. - fruit ), zinc (lactat de zinc) i aromes.

Apte per vegans, sense lactosa, sense alcohol, sense conservants.

Tractament per a 8 dies.

Quantitat per dosi diària:

30 ml (3 cullerades): 300 mg de SelectSIEVE® Rainbow: extracte d'arròs negre, kiwi, taronja, pinya titulat en polifenols i antocianines (polifenols: 150 mg, antocianines: 15 mg), 2.000 mg de concentrat de saüc, 300 mg d'extracte de te verd (polifenols: 150 mg, catequina: 75 mg, epigaocatequina: 30 mg), 300 mg d'extracte sec de cua de cavall, 300 mg d'extracte sec de fonoll i 10 mg de zinc (100% VRN *) .

Forma d'ús:

Prendre dues mesures de 15 ml (30 ml = 3 cullerades) diluïdes en mig got d'aigua, preferiblement als matins durant l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 240 ml amb tap dosificador.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda