Preu reduït! Protein Amino Plus - Klepsanic - 80 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Protein Amino Plus - Klepsanic - 80 càpsules

180891

Nou

Complement aminoproteic d'interès a causa de la sinergia d' espirulina , citrus aurantium amb aminoàcids, vitamines i minerals .

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,66€

IVA inclòs

15,15€ IVA inclòs

-9%

0,17 € / ud

Més informació

Protein Amino Plus

Afavoreix i potencia la recuperació osteomuscular.

Què és Protein Amino Plus KlepSanic?

És un complement alimentari de la categoria dels aminoàcids indicat per a persones esportistes o amb un elevat nivell d'activitat.

L'espirulina és rica en proteïnes, vitamines i minerals. Citrus aurantium presenten propietats antiinflamatòries, antifúngiques i antibacterianes . La presència d'aminoàcids com ara L-Arginina, L-Ornitina, L-Valina en combinació amb la Vitamina C és de gran interès per a esportistes, ja que afavoreix la desintoxicació dels compostos nitrogenats del metabolisme de les proteïnes.

A més aporta beneficis com enfortir el sistema immune , regeneració del material genètic cel·lular. I aportació de combustible metabòlic gràcies a l'acció de la vitamina B6, disminuint la fatiga i el desgast muscular.

Ingredients (540 mg):

Spirulina, L-Arginina, Citrus aurantium (Taronger amarg), L-Ornitina, L-Valina, Vitamina C (Àcid L-Ascòrbic), Vitamina B6 (Piridoxina clorhidrat).

Excipients (csp):

Gelatina (coberta), Maltodrextina (agent espessidor), Diòxid de silici (antiaglomerant).

Com prendre Protein Amino Plus?

Prendre de 3 a 4 càpsules al dia, abans dels àpats principals. Esportistes : Prendre de 3 a 5 càpsules al dia, abans dels àpats principals. No superar la dosi recomanada.

Presentació

Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda