Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Bol Negre Colpejat - La Bona Salut - Ø 18 cm

223411

Nou

El Bol Negre Colpejat de 18 cm és un elegant i versàtil accessori d'estany i coure, perfecte per servir aliments o com a peça decorativa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

170,00€

IVA inclòs
9,44 € / ud

Més informació

Bol Negre Colpejat

de Coure i Estany.

Què és Bol Negre Colpejat?

El Bol Negre Colpejat de Ø 18 cm és un exquisit i elegant accessori per a la teva llar o taula de menjador. Aquest bol artesanal combina la bellesa i la durabilitat de l'estany i el coure, creant un acabat únic i cridaner. El disseny copejat a la superfície del bol aporta textura i dimensió, mentre que el to negre mat realça la seva sofisticació i estil.

A més de la seva estètica atractiva, el Bol Negre Colpejat de Ø 18 cm és altament funcional i versàtil. És perfecte per servir amanides, fruites, postres, aperitius o qualsevol altre plat que vulguis presentar amb estil. També es pot utilitzar com una peça decorativa a casa teva per afegir un toc d'elegància i encant al teu espai.

Amb el seu disseny atemporal i la seva construcció duradora, aquest bol segurament serà una peça destacada a la teva col·lecció de vaixella.

Com es fa servir Bol Negre Colpejat?

Per utilitzar el Bol Negre Colpejat de Ø 18 cm, simplement col·loqui aliments com fruites, aperitius, amanides o postres al bol, tenint en compte que l'estany i el coure són segurs per al contacte amb aliments.

També pot utilitzar-lo com una peça decorativa a casa seva, col·locant-lo en una taula de centre, prestatgeria o aparador. Per netejar-lo, renti suaument a mà amb aigua tèbia i sabó, evitant l'ús de fregalls abrasius, i assequi'l completament per mantenir el seu acabat i evitar l'oxidació.

Presentació:

Envàs de 1 bol negre copejat d'estany i coure.

Mides: Ø 18 cm.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda