Ferment per iogurt agitat Bio - Nat Ali - 2x6 grams Expand

Ferment per iogurt agitat Bio - Nat Ali - 2x6 grams

Nou

Nat Ali Nat Ali
Ferment per fer iogurt cremós bio casolà.

Més detalls

3,55€

Ferment per iogurt agitat Bio

Ferment per fer iogurt cremós bio casolà.

Els ferments per iogurt Nat-Ali són una preparació per elaborar iogurts casolans.

Els ferments es desenvolupen en el iogurt i romanen vius a l'intestí, contribuint a equilibrar la flora intestinal i regular les funcions digestives.

Utilització: Fer servir estris nets, llet de vaca o d'un altre animal UHT (en cas de ser llet fresca s'ha de bullir i esperar que es refredi) .Disolver el ferment amb la llet (1 sobre per mig litre). Afegir sucre, mel, aromes ... si ho deseas.Verter en flascons i posar a la iogurtera de 8 a 10 hores segons l'aparell. Deixar que es vagi refredant a la nevera i assaborir. Es pot tornar a utilitzar el iogurt obtenint varies vegades (un iogurt per a 1 litre de llet).

Ingredients: Llet en pols bio, Streptococcus thermopphilus, Lactobacillus bulgaricus.

Presentació: sobre de 2 x 6 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 25/09/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.