Ferment per iogurt amb bífidus Bio - Nat Ali - 2x6 grams Expand

Ferment per iogurt amb bífidus Bio - Nat Ali - 2x6 grams

Nou

Nat Ali Nat Ali

Ferment per fer iogurt casolana amb bífidus bio.

Més detalls

3,55€

Ferment per iogurt amb bífidus Bio

Els ferments per iogurt Nat-Ali són una preparació per elaborar iogurts casolans.

Els ferments es desenvolupen en el iogurt i romanen vius a l'intestí, contribuint a equilibrar la flora intestinal i regular les funcions digestives.

Els microorganismes de tipus bifidus són el major component de la flora intestinal. Contribueixen a una millor salut de l'intestí i aportantambién beneficis per al bon funcionament del sistema immunitari.

Utilització: Fer servir estris perfectament nets i llet de vaca o una altra llet animal. Dissoldre el llevat dins la llet (1 sobre per mig litre de llet). Afegir segons les seves receptes sucre, melmelades, mel, aromes ... si ho desitja.

Abocar en recipients i posar a la iogurtera (entre 8 i 10 hores) depenent de l'aparell. Posar constantment a la nevera i deixar que es refredi. Es pot tornar a utilitzar el iogurt obtenint varies vegades (1 iogurt per a 1 litre de llet)

Ingredients: Llet en pols bio, Bifidobacterium lactis, streplococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus.

Presentació: sobre de 2 x 6 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 27/08/2019

Utilitzar el descompte

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.