Fabricante:

Santiveri Santiveri

Malticao - Santiveri - 500 grams

177636

Nou

Preparat alimentari a cacau, amb vitamines per esmorzar i berenars. Alt contingut en fibra.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

9,00€

IVA inclòs
1,80 € / 100 g

Més informació

Malticao

Preparat alimentari a cacau, amb vitamines per esmorzar i berenars. Alt contingut en fibra.

Especialment útil quan hi ha una alta exigència física o psíquica (esportistes, estudiants, treballs intensos) i en situacions fisiològiques de major demanda (lactància, tercera edat).

Vitamines del grup B (B1, B2, B3, B5, B6) que ajuden al cos a obtenir l'energia dels aliments.

Vitamines C, B6, B12 i àcid fòlic que ajuden a disminuir el cansament i la fatiga i contribueixen al normal funcionament del sistema immunitari.

Vitamina D que contribueix a l'absorció i utilització normal del calci i el fòsfor i al manteniment dels ossos en condicions normals.

Ingredients : sucre de canya, cacau en pols semidesgreixat (25%) (cacau, emulgent: lecitina de soja), farina dextrinada de blat, extracte de malt ordi, dextrosa, vitamines (vitamina C, vitamina B1 (tiamina), B2 (Riboflavina ), B3 (niacina), B5 (àcid pantotènic), B6 (piridoxina), B9 (àcid fòlic), B12 (cianocobalanina), Biotina, vitamines A, e, d i K, aroma de vainilla.

Forma d'ús : Posar tres culleradetes (15 g) en una mica de llet o altres líquids (beguda de soja, de civada, d'arròs, ...) i remoure fins a formar unes farinetes fina i homogènia; afegir la resta del líquid.

Amb tres culleradetes de Maltolactina es cobreixen aproximadament el 30% dels Valors de Referència de Nutrients (VRN) de les vitamines A, B1, B2, D, B3, K, B12, B6, B5, àcid fòlic, biotina, C i E , necessaris per obtenir els efectes beneficiosos.

Es recomana seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Presentació : Envàs de 500 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda