Fabricante:

Mimasa Mimasa

Salsa de Soja - Mimasa - 250 ml

169024

Nou

Salsa de soja fermentada amb blat integral i llavors de koji durant una setmana amb un procés d'acceleració de l'procés de fermentació amb calor.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,80€

IVA inclòs
2,32 € / 100 ml

Més informació

Salsa de Soja

Salsa de soja fermentada

Què és la Salsa de Soja?

La salsa de soja s'ofereix com una alternativa més econòmica a l'tamari-shoyu ecològic de Mimasa. Aquest producte està elaborat amb la mateixa qualitat dels ingredients de l'tamari-shoyu ecològic de Mimasa (soja ecològica no transgènica, blat, aigua, sal marina i llavor de koji), però el seu procés de fermentació s'ha accelerat amb calor controlat, de manera que el producte està llest en una setmana. El resultat final és una salsa de soja amb la mateixa aroma i textura que el tamari-shoyu ecològic de Mimasa a un preu més assequible.

Ingredients:

Aigua 54,2% de, soja no transgènica 15,4%, blat 15,4%, sal marina 14,0%, llavor de koji (Aspergillus orizae) <0,01%.

Valor nutricional (100 grams):

calories:

71 Kcal

proteïnes

8.3 g

greixos

0,3 g

Hidrats de carboni 8,7 g

sucres

2 g
Sodi 0.0055 g
sal 13.75 g

Com es pren la Salsa de Soja?

la Salsa de Soja, a l'igual que l'Tamari-Shoyu té, un sabor més suau que el Tamari i s'usa com amaniment en amanides, verdures, carns i peixos. Petites quantitats són suficients.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda