Preu reduït! Amaranto en Pols Eco - Energy Feelings - 1kg

Amaranto en Pols Eco - Energy Feelings - 1kg

168190

Nou

La seva farina és extraordinàriament nutritiva, i apta per a celíacs ja que no conté gluten. Rica en proteïnes, leucina i minerals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,07€

IVA inclòs

12,70€ IVA inclòs

-5%

12,07 € / Kg

Més informació

Amaranto Eco

Amaranthus, coneguts col·lectivament com l'amarant, és un gènere cosmopolita de plantes perennes anuals o de curta durada. Algunes espècies de amarant es conreen com hortalisses de fulla, cereals i plantes ornamentals. La majoria de les espècies de Amaranthus són males herbes anuals d'estiu i se'ls coneix comunament com el cendrós. Ament salts de flors denses creixen a l'estiu oa la tardor. Aproximadament 60 espècies són reconegudes, amb inflorescències i fullatge que van des del porpra i el vermell a verdejo l'or. Els membres d'aquest gènere comparteixen moltes característiques i usos amb membres de l'gènere Gelosia estretament relacionats. Parts utilitzades: llavors.

El Amaranto pot ser la planta més nutritiva de l'món. Botànics i nutricionistes han estudiat aquesta planta, trobant que posseeix gran qualitat nutritiva, especialment un alt contingut de proteïnes, calci, àcid fòlic i vitamina C.

Per fleca o elaboració de pasta, per barrejar amb altres farines vegetals, per fer batuts i smoothies. Contraindicacions documentades: no es coneixen. A l'no contenir gluten, el seu consum és APTE PER CELÍACS. Caducitat i condicions d'emmagatzematge: 2 anys. Guardar en lloc sec i protegit de la llum solar.

L'amarant té una bona quantitat de lisina que ajuda a el cos a absorbir el calci, construir múscul, i produir energia. L'amarant és un aliment ric en fibra, ofereix sensació de sacietat, ajuda a el trànsit intestinal, redueix l'absorció de colesterol, redueix també la pressió arterial, i alenteix l'absorció dels sucres. L'amarant és una font molt rica de minerals com calci, magnesi i coure, potassi i fòsfor. És també una bona font de vitamines essencials, incloent A, C, E, K, B5, B6, àcid fòlic, niacina i riboflavina.

Compta amb certificació ecològica.

Informació Nutricional per 100 grams:

energia 391 kcal
proteïnes 12-19 g
carbohidrats 71,8 g
greixos 6,1-8,1 g
fibra 3,5-5,0 g
fòsfor 530 mg
calci 130-164 mg
potassi 800 mg
vitamina C 1,5 mg
cendres 3,0-3,3 g

Presentació: Envàs d'1 kg.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda