Preu reduït! Blat Sarraí Germinat Raw Bio - Biotona - 300 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Blat Sarraí Germinat Raw Bio - Biotona - 300 grams

163312

Nou

Anomenat també blat negre, mentre que no és un cereal en el sentit botànic de el terme però sí que ho és pel seu ús, el sarraí no conté gluten i és molt fàcil de digerir.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,70€

IVA inclòs

7,50€ IVA inclòs

-10%

2,23 € / 100 g

Més informació

blat Sarraí

100% llavors germinades

Biotona Bio Blat Sarraí Germinat Raw es produeix a partir de llavors germinades de fajol. Anomenat també blat negre, mentre que no és un cereal en el sentit botànic de el terme però sí que ho és pel seu ús, el sarraí no conté gluten i és molt fàcil de digerir. Excel·lent font de proteïnes (fins a un 15% de la llavor), i un feble contingut en greixos saturats. Després d'un rentat minuciós, les llavors de sarraí pe- lades es germinen durant 1 o 2 dies en condicions totalment controlades. Després de la seva germinació s'assequen a 24 hores a una temperatura màxima de 42 ° C. Aquest procediment garanteix la màxima qualitat i la conservació de nutrients i enzims, en comparació amb els tractaments industrials habituals on les llavors se sotmeten a temperatures que poden arribar als 100 ºC Gràcies a l'cultiu Bio ja aquesta forma de tractament, el Blat Sarraí Germinat de Biotona és un producte sa, cruixent i amb un gust lleugerament ensucrat.

Ingredients: sarraí germinat * (fajol) (100%) de la Xina. * Cultiu ecològic

Forma d'ús: Biotona Bio Blat Sarraí Germinat Raw és perfecte per esmorzar, sol o combinat amb altres super aliments, barrejat en un musli, per empolvorar en els seus pastes de rebosteria, amanides de fruites i pudding o tal qual, amb un sabor potent i vigoritzant • Conservar en un lloc fresc, sec i a l'abric de la llum.

Presentació: Envàs de 300 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda