Preu reduït! Llet Netejadora Calmant d'Ametlla - Weleda - 75 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Llet Netejadora Calmant d'Ametlla - Weleda - 75 ml

181823

Nou

Neteja facial per a pells sensibles. Excepcionalment suau, i sense perfum, per restaurar l'equilibri natural de la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,99€

IVA inclòs

13,10€ IVA inclòs

-8%

15,99 € / 100 ml

Més informació

Llet Netejadora Calmant

Perquè la pell sensible requereix una cura especial, neteja-matí i nit amb la Llet Netejadora Calmant de Ametlla en cara, coll i escot.

Una emulsió suau, que neteja sense irritar, torna el seu equilibri natural a la pell sensible gràcies als olis d'ametlla dolça i pruna. A més, prepara la pell per als tractaments facials que s'apliquen després.

Beneficis: Sentiràs la teva cara com net de manera especialment suau d'impureses i maquillatge. Hipoalergènica, sense perfum, irritacions queden calmades, deixant la pell refrescada i perfectament preparada per als tractaments posteriors. Ideal com a desmaquillant d'ulls. Testada dermatològicament, fins i tot en pells sensibles amb tendència al·lèrgica. Sense conservants, colorants, perfums sintètics, ni substàncies d'origen petroquímic. Apta per a vegans

Ingredients INCI: Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate ES, alcohol, Prunus Domèstica Seed Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid.

Forma d'ús: Aplicar matí i nit en cara, coll i escot amb l'ajuda d'un cotó o de la punta dels dits. Evitar el contorn d'ulls. Retirar amb un cotó humit o aigua tèbia.

Presentació: Envàs de 75 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda