Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Llum de Sal de l'Himàlaia Blanca - 1 kg

Llum de Sal de l'Himàlaia Blanca - 1 kg

219125

Nou

Llum de Sal de l'Himàlaia Blanca: Una joia natural amb llum multicolor que purifica, il·lumina i equilibra el teu espai, alhora que aporta beneficis a la salut.

Més detalls

11,48€

IVA inclòs

13,50€ IVA inclòs

-15%

Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Llum de Sal de l'Himàlaia Blanca

Il·lumina, purifica, transforma.

Què és la Làmpada de Sal de l'Himàlaia Blanca?

La Làmpada de Sal de l'Himàlaia Blanca amb llum multicolor és un toc de natura que aporta bellesa i benestar a qualsevol espai.

Provinent directament de les profunditats de l'Himàlaia, cada llum està tallada a mà des d'una roca salina única, cosa que significa que cada peça té el seu propi disseny distintiu i un pes que varia entre 1 i 2 kg . Més enllà de la seva encantadora estètica, aquest llum actua com un ionitzador natural, capturant l'excés d'ones electromagnètiques, aportant així una sensació de tranquil·litat i equilibri a l'entorn .

És ideal per a ambients amb múltiples aparells elèctrics o en espais predominats per materials com el formigó. La seva capacitat per enriquir l'ambient amb ions negatius pot ajudar a alleujar símptomes d'afeccions com l'asma, la sinusitis i les migranyes.

Ja sigui en un dormitori, saló o oficina, la lluminositat i el color promouen la creativitat, la claredat mental i la concentració. Per a aquells que practiquen el Feng Shui, aquests llums són ideals per enfortir zones clau del bagua, com les àrees de fama o prosperitat. La connexió a través d' USB en facilita l'ús i l'adaptabilitat.

Com es fa servir la Làmpada de Sal de l'Himàlaia Blanca?

Connectar al corrent elèctric amb el cable USB.

Nota: no utilitzeu els llums en llocs humits oa l'aire lliure.

Presentació:

Envàs d´un llum de sal d´aproximadament 1 o 2 kg.

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda