Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Llum de Sal Esfera USB - La Bona Salut - 800 grams

225249

Nou

Disseny esfèric, connexió USB, llum càlida, 10 cm d'alçada, 7 cm d'amplada, 800 grams, ideal per a decoració i ambient relaxant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,50€

IVA inclòs

Més informació

Llum de Sal Esfera USB

Il·lumina el teu Espai amb Calidesa i Estil.

Què és Llum de Sal Esfera USB?

El Llum de Sal Esfera USB és un accessori decoratiu i funcional amb un disseny esfèric únic . Aquest producte inclou una làmpada de sal tallada en forma d'esfera i un cable USB de 120 cm per facilitar-ne la connexió i l'ús.

El llum té una alçada aproximada de 10 cm, una amplada/diàmetre de 7 cm i un pes de 800 grams, la qual cosa la fa compacta i fàcil d'ubicar a diferents espais . En encendre-la, emet una llum càlida i suau, creant un ambient relaxant i acollidor .

A més del seu valor estètic, es creu que les làmpades de sal poden millorar la qualitat de l'aire i contribuir a un ambient més saludable . La seva connexió USB permet més versatilitat, podent ser usada en diferents entorns com oficines, dormitoris o sales d'estar, afegint un toc de tranquil·litat i benestar a qualsevol lloc.

Com es fa servir Llum de Sal Esfera USB?

  1. Connexió: Connecta el llum a un port USB disponible. Aquest pot ser en un adaptador de corrent amb port USB, o qualsevol altra font denergia compatible.
  2. Ús i Beneficis: Un cop encesa, el llum emetrà llums multicolors. Es creu que els llums de sal poden millorar la qualitat de l'aire i reduir els ions positius i proporcionar un ambient més relaxant.
  3. Manteniment: Mantingues el llum neta i lliure d'humitat. Si no es fa servir durant un temps prolongat, guarda-la en un lloc sec.

Presentació:

Envàs duna unitat de llum de sal amb connexió USB.

Inclou: cable USB 120 cm.

Mesures i pes aproximat:

Alçada: 10 cm.

Ample/Diàmetre: 7 cm.

Pes: 800 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda