Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Llum de Sal Piràmide Multicolor amb USB

201373

Nou

Llum de sal en forma de piràmide i connexió amb cable USB. Absorbeix l'excés d'ones electromagnètiques i crea un ambient agradable. Presentat en envàs d'1 unitat.

Més detalls

9,60€

IVA inclòs
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Llum de Sal Piràmide

Llum de Sal amb forma de piràmide i connexió USB.

Què és és la Llum de Sal Piràmide?

És un llum de sal elaborada a partir de roques naturals extretes de l'Himàlaia, de manera que cadascuna té un disseny i un pes únic. Tenen un pes aproximat d'1 kg i una alçada aproximada de 13 cm.

L'ample depèn de la forma de cada làmpada que aproximadament són de 10x10 cm. Totes les llums tenen un ataronjat i estan sobre una base de fusta de la qual surt el cable de connexió USB.

Són ideals per crear un ambient agradable, afavoreixen la concentració i pots servir com complementi per a les rutines de meditació, dormitoris o sales d'estar.

Quan s'encén, la calor del llum es dissipa en la sal i emet ions negatius que ajuden a neutralitza els ions amb càrrega positiva, purificant així l'aire de l'ambient on es troben i proporcionant-salut emocional, física i mental.

Absorbeix l'excés d'ones electromagnètiques emeses per ràdios, televisions i ordinadors, ja que són ionitzadors naturals.

Cable i bombeta inclosos.

Com es fa servir la Llum de Sal Piràmide?

És un llum que es connecta a través d'un cable USB.

Presentació:

Llum de sal envasada en caixa d'1 kg aproximat.

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda