Preu reduït! Bàlsam Desenredant Bio - Cattier - 150 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Bàlsam Desenredant Bio - Cattier - 150 ml

204273

Nou

Nodreix en profunditat, repara i revitalitza els cabells sense endurir-los, elaborats amb ingredients d'origen natural. Presentat en envàs de 150 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,92€

IVA inclòs

12,90€ IVA inclòs

-23%

6,61 € / 100 ml

Més informació

Bàlsam Desenredant Bio

Nodreix en profunditat, repara i revitalitza els cabells

Què és el Bàlsam Desenredant Bio?

El bàlsam desenredant Cattier nodreix en profunditat, repara i revitalitza el cabell sense endurir-lo. La seva textura suau i cremosa allibera un deliciós perfum de magrana.

Ric en àloe vera, protector i nutritiu, enforteix la fibra capil·lar, allisa les cutícules i doma els cabells. El complex Amisol TrioTM restaura la barrera lipídica del cuir cabellut i aporta brillantor, flexibilitat i volum. Protegit de les agressions externes, el cabell queda suau, sedós i fàcil de pentinar.

Ingredients destacats:

  • Gel d'àloe vera ecològic: revitalitza els cabells apagats i secs, nodreix, protegeix, suavitza i repara.
  • Mantega de karité: nutritiva.
  • Oli de pracaxi ecològic: fa que el cabell sigui més fàcil de desembolicar, proporciona suavitat i brillantor, té a més propietats antioxidants i antiinflamatòries.

Ingredients:

Aqua, Brassica Alcohol, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocamidopropyl Betaine, Cyperus Esculentus Root Oil*, Pentaclethra Macroloba Seed Oil*, Dicaprylyl Carbonat Barbadensis Leaf Extract *, Glyceryl Oleate, Phospholipids, Glycolipids, Glycine Soja Oil, Glycine Soja Sterols, Arginine, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum.

* Ingredient procedent d'agricultura ecològica. 18,5% dels ingredients provenen de l'agricultura ecològica. 98,9% del total dels ingredients són d'origen natural.

Com es fa servir el Bàlsam Desenredant Bio?

Després de rentar els cabells, eliminar l'excés d'humitat i aplicar sobre el producte. Estendre uniformement al llarg i les puntes del cabell. Deixeu actuar uns minuts i esbandir amb abundant aigua tèbia.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda