Preu reduït! Carbonat de Magnesi - Ana María Lajusticia - 130 g

Carbonat de Magnesi - Ana María Lajusticia - 130 g

211028

Nou

Indicat per evitar molèsties digestives durant l embaràs. Carbonat de Magnesi en pols per a 108 dies. Presentat en envàs de 130 g.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,68€

IVA inclòs

10,99€ IVA inclòs

-21%

6,68 € / 100 g

Més informació

Carbonat de Magnesi

Indicat per evitar molèsties digestives durant l embaràs.

Què és el Carbonat de Magnesi?

El magnesi intervé en la formació de tots els teixits, inclosos els de l'esquelet. A la formació d'anticossos, enzims i hormones. A la relaxació muscular, fins i tot en el ritme cardíac i també en el treball mental que ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

Contribueix a l'equilibri electrolític, al metabolisme energètic normal i al funcionament normal del sistema nerviós i dels músculs.

A més, el magnesi contribueix a la síntesi proteica normal, a la funció psicològica normal i al manteniment dels ossos i dents en condicions normals.

També contribueix al procés de divisió cel·lular.

Indicat per a les persones amb sensibilitat digestiva o carència de magnesi.

Ingredients:

Carbonat de magnesi (100%).

Com es pren Carbonat de Magnesi?

Es recomana prendre 1 culleradeta de cafè dues vegades al dia, dissolta en aigua, sucs, etc. Una culleradeta equival a 0,6 grams que contenen 190 g de Ió Magnesi (50% CDR).

Presentació:

Envàs de 130 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Brand

Ana María Lajusticia és una marca de productes naturals, capaços d'equilibrar el cos. Dins dels seus productes, trobem blocs dividit en: productes per a les articulacions, propietats per al benestar muscular, vitamines, productes que afavoreixen l'equilibri de el cos. Així com, productes tonificants.


Ana María Lajusticia, millora el benestar de forma natural


Dins de tots ells, en el teu herbolari online, pots trobar: col·lagen amb magnesi, triptòfan amb magnesi + vitamina B6, magnesi en pols, carbonat de magnesi, clorur de magnesi i més productes capaços de permetre la relaxació muscular, el ritme cardíac i el treball mental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda