Preu reduït! Ergymag - Desacidificant i remineralitzant - Nutergia - 100 càpsules

Fabricante:

Nutergia Nutergia

Ergymag - Desacidificant i remineralitzant - Nutergia - 100 càpsules

175203

Nou

Complement alimentari amb magnesi i vitamines B. Presentat en envàs de 100 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,70€

IVA inclòs

22,00€ IVA inclòs

-15%

0,19 € / ud

Més informació

Ergymag

Complement alimentari amb magnesi i vitamines B.

Què és Ergymag?

Complement alimentari que ajuda a neutralitzar els àcids en excés i eliminar nombrosos minerals alcalins, principalment el calci, el potassi així com oligoelements.

Aporta zinc, magnesi i vitamines B que ajuden el sistema nerviós i en el manteniment correcte dels músculs.

Permet una aportació de magnesi, calci i potassi sota forma desacidificant, que participen a la remineralització de l'organisme. L'acció d'aquests minerals es completa amb les vitamines B que permeten optimitzar-ne l'acció.

A l'organisme, els àcids agredeixen els diferents teixits, afavorint diverses inflamacions, irritabilitat i estrès. D'altra banda, trastorns ossis, articulacions sensibles, disminució de les defenses, fatiga crònica, trastorns de l'humor es poden relacionar amb un excés d'àcids als teixits.

Les causes principals de l'acidificació són d'origen alimentari (excés de carns vermelles, sucres refinats, sodes i conserves).

Un complement alimentari ben equilibrat en vitamines B i en minerals permetrà restablir l'equilibri àcid bàsic i aportarà una millora notable. En cas de trastorns del son, estrès, articulacions sensibles...

Per optimitzar l'activitat remineralitzant a nivell dels teixits (ossos, articulacions, cervell...), els complements NUTERGIA s'aporten sota forma desacidificant , és a dir, que afavoreixen el drenatge i l'eliminació dels àcids de l'organisme.

Indicat per a situacions de cansament físic i nerviós, mala alimentació, confort dels ossos i dents, intensitat física o durant l'embràs i lactància.

Ingredients:

Carbonat de magnesi, citrats de calci i de potassi, vitamines B1, B3, B5, B6, estearat de magnesi. Càpsula: Gelatina de peix.

Principals nutrients en quantitats equilibrades i fisiològiques: Carbonats, citrats, magnesi, calci, potassi, vitamines B1, B3, B5, B6.

Com es pren Ergymag?

Es recomana prendre 2 càpsules al dia amb el dinar. Cures de 1 a 2 mesos.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda