Preu reduït! Calci - Magnesi Citrat - Solgar - 50 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Calci - Magnesi Citrat - Solgar - 50 comprimits

178086

Nou

Al nostre Herbolari Online podràs comprar Calcio Magnesio Citrato, que afavoreix la funció del sistema nerviós i muscular, a més augmenta l'alliberament d'energia i redueix el cansament.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,69€

IVA inclòs

16,10€ IVA inclòs

-14%

0,27 € / ud

Més informació

Calci Magnesi Citrat - 50 Comprimits

Al nostre Herbolari Online podràs comprar Calcio Magnesio Citrato, que afavoreix la funció del sistema nerviós i muscular, a més augmenta l'alliberament d'energia i redueix el cansament.

Què és el Calci Magnesi Citrato - 50 Comprimits?

Calci/Magnesi Citrat Comprimits conté dos nutrients importants calci i magnesi.

El calci és el mineral més abundant a l'organisme i s'emmagatzema principalment als ossos. És necessari per a uns ossos i dents fortes i sanes. Amb l'edat, es redueix l'absorció de calci, per la qual cosa és fonamental assegurar-se prendre suficient calci a la dieta consumint lactis com llet, iogurt i formatge.

L'aportació d'un nivell de calci adequat com a part d'una dieta sana, juntament amb l'activitat física, pot reduir els problemes de salut relacionats amb els ossos i les articulacions a la vellesa. A més a més d'aconseguir un nivell de calci adequat a través de l'alimentació, és aconsellable prendre un complement alimentari.

Els experts consideren el magnesi un mineral que necessiten tots els òrgans del cos. Es troba de forma natural a les hortalisses de fulla verda. Pot afavorir el descans i millorar la funció muscular , alliberar energia dels aliments i així alleujar el cansament , a més d'ajudar a mantenir l'equilibri mental. Solgar® Calci/Magnesi Citrat es presenta en forma de Citrat, que és una forma de magnesi més fàcil d'absorbir que els òxids que es comercialitzen habitualment. Per això, el Citrat de magnesi és una forma compatible per a aquelles persones amb diferents condicions estomacals.

És una forma compatible per a aquelles persones amb diferents condicions estomacals.

Ingredients:

Citrat càlcic, òxid magnèsic, citrat de magnesi, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerants (àcid esteàric, estearat magnèsic, diòxid de silici), estabilitzant (goma de cel·lulosa entrellaçada), agents de recobriment (hidroxiapropilmetil ).

Com es pren el Calci Magnesi Citrato - 50 Comprimits?

Per a adults, prendre dos (2) comprimits al dia preferentment amb els àpats. Empassa els comprimits amb ajuda d'aigua o una altra beguda. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Es presenta en un envàs de 50 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda