Fabricante:

Together Together

Magnesi Marí - Together - 30 Càpsules

207563

Nou

Magnesi natural, derivat de l'aigua del Mar Mediterrani, que conté les cinc formes de magnesi trobades a la natura per a una millor absorció i eficàcia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

11,95€

IVA inclòs
0,40 € / ud

Més informació

Magnesi Marí

La teva dosi natural de magnesi, derivada directament del Mar Mediterrani per a una salut òptima.

Què és Magnesi Marí de Together?

El Magnesi Marí de Together és un complement nutricional obtingut de forma natural a partir de l'aigua del Mar Mediterrani .

Conté les cinc formes de magnesi que es troben a la natura: òxid, hidròxid, sulfat, carbonat i clorur. Aquest abordatge complet garanteix que el teu cos rep el magnesi en una forma que pot reconèixer i absorbir fàcilment . A diferència dels suplements sintètics, el magnesi marí s'extreu d'una font natural i és reconegut pel cos, cosa que en facilita l'absorció i la utilització.

El magnesi és essencial per a molts processos corporals, incloent la funció normal del sistema nerviós i muscular, i la reducció del cansament i la fatiga . Amb el Magnesi Marí de Together, us podeu assegurar d'obtenir aquest mineral vital d'una font natural i biodisponible.

Ingredients:

Magnesi d'aigua purificada de la Mar Morta, extracte de segó d'arròs.

Càpsula (cel·lulosa vegetal).

Com es pren Magnesi Marí de Together?

Prendre una (1) càpsula al dia amb menjar o sense.

No superar la dosi diària recomanada, els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable, mantenir fora de la vista i de l'abast dels nens. Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar directa. Si està sota la supervisió d'un metge, està embarassada o en període de lactància, consulteu un metge abans d'utilitzar aquest producte, No utilitzar si el segellat està trencat.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand


Together, complements alimentaris amb ingredients naturals.


És una marca de Together Heatlh, empresa anglesa creada per emprenedors interessats en la nutrició de qualitat, i que té com a missió oferir la millor qualitat, nutrició natural i salut a la major quantitat de persones possibles, amb honestedat i una comunicació clara i directa.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda