Preu reduït! magnesi Marí - Tongil - 40 comprimits

Fabricante:

Tongil Tongil

magnesi Marí - Tongil - 40 comprimits

176974

Nou

Els estudis epidemiològics posen de manifest ingestes de Magnesi molt inferiors a les recomanades. Envàs amb 40 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,88€

IVA inclòs

18,50€ IVA inclòs

-25%

0,35 € / ud

Més informació

Magnesi Marí.

Complement alimentari a base de vitamines i minerals.

Què és Magnesi Marí?

La major part dels estudis epidemiològics posen de manifest ingestes de Magnesi molt inferiors a les recomanades.

I no obstant això, aquest mineral és imprescindible en l'organisme i essencial per al normal funcionament dels músculs i el sistema nerviós, per reduir el cansament i la fatiga, per mantenir l'equilibri electrolític i per al correcte manteniment de la salut dels ossos.

Tongil llança a l'mercat una font natural de Magnesi, obtingut a partir de la concentració d'aigua de mar. La dosi diària de 2 comprimits assegura l'aportació de 300 mg de el mineral magnesi (80% CDR).

La formulació es reforça més amb les vitamines de el grup B (piridoxina, tiamina i àcid pantotènic), vitamina C i vitamina E, essencials per a l'absorció de l'magnesi i l'accés a l'interior de la cèl·lula, lloc on exerceix la seva funció.

Aporta a més, Zinc que juntament amb Magnesi, contribueix a una bona funció cognitiva així com a el manteniment de la salut dels ossos.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina, maltodextrina), òxid de magnesi d'origen marí, extracte de acerola (Malpighia glabra), gluconat de zinc, antiaglomerants (mono i diglicèrids d'àcids grassos d'origen vegetal, estearat de magnesi d'origen vegetal), vitamina C, vitamina e, aroma de fruites vermelles, àcid pantotènic, vitamina B6 i vitamina B1.

Ingredients actius Per Dosi diària (2 COMPRIMITS):

Magnesi 300 mg (80% CDR) Extracte de Acerola 120 mg Vitamina C 60 mg (75% CDR) Zinc 15 mg (150% CDR) Vitamina E (EαT) 10 mg (83% CDR) EαT: equivalent a tocoferol Acide pantotènic juny mg (100% CDR) Vitamina B6 2 mg (142% CDR) Vitamina B1 1,4 mg (127% CDR)

Com es pren el Magnesi Marí?

  • Es recomana prendre 2 comprimits a el dia, acompanyats d'un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 40 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda