Preu reduït! Mascareta Capilar d'argània - Esential Aroms - 150 ml

Fabricante:

Esential Aroms Esential Aroms

Mascareta Capilar d'argània - Esential Aroms - 150 ml

190920

Nou

Cura capil·lar reestructurant intensiu deixant el pèl hidratat i nodrit en profunditat, reparant des de les arrels fins a les puntes. Presentat en envàs de 150 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,52€

IVA inclòs

18,27€ IVA inclòs

-25%

9,01 € / 100 ml

Més informació

Mascareta Capilar d'argània

Cura capil·lar reestructurant intensiu.

Què és la Mascareta Capil·lar d'Argan?

La mascareta capil·lar reestructuren d'argan autèntic, lliure de silicona i peliculantes químics, uneix la sinergia de 5 actius intel·ligent únics i naturals avaluats científicament sobre el cabell que actuen des de l'interior fins a l'exterior.

El pèl queda hidratat i nodrit en profunditat, reparant des de les arrels cap a les puntes, desapareixent l'encrespament i l'electricitat estàtica, reparant les puntes i conferint a el cabell més brillantor, esponjositat, volum i fortalesa. Aconseguint un cabell menys trencadís, més forta, més brillant i més elàstic, amb un tacte de seda sense encrespament.

  • enforteix
  • Repara la cutícula
  • Nodreix i hidrata
  • Confereix esponjositat, volum i brillantor
  • Allibera de l'encrespament i electricitat estàtica
  • repara puntes
  • Augmenta la força i resistència de cabells

Ingredients:

Aigua floral de rosa de Bulgària *, oli d'argan *, èsters de phytoesteroles d'oli d'crambe, betaïna (molècula condicionador immediat extreta de la canya de sucre i del raïm); galactoarabinano (polisacàrid vegetal); polisacàrid ric en fucosa (Biosaccharide Gum-1); àcids grassos de cadena llarga d'origen vegetal (ceramide-like); glicoproteïnes (derivada del llevat); àcids grassos i glicerina derivats d'oli vegetal de palma (emulsifi cant origen vegetal), oli essencial d'aranja *; aroma de vainilla; extracte de flors de rosa gálica i Xile.

* Procedents de l'agricultura ecològica. El 99,19% de l'total dels ingredients són d'origen natural. El 13% de l'total dels ingredients provenen de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir la Mascareta Capil·lar d'Argan?

Aplicar d'una a dues nous de producte i fer massatges uniformement després de l'xampú sobre el cabell humit, treballar bé metxa a metxa. Deixar reposar 5 minuts i esbandir. Utilitza d'una o dues vegades a la setmana. En cas de contacte amb els ulls, esbandir immediatament.

Consell professional: per a cabells molt danyat, es recomana aplicar la mascareta després de l'xampú, sobre el cabell fumejo i ben escorregut. Aplicar-lo en tota la longitud, treballar-lo bé metxa a metxa fent absorbir el producte. Deixar actuar durant 30 minuts - 1 hora. Finalment esbandir, pentinar i assecar.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda