Fabricante:

Santiveri Santiveri

argila Verda - Santiveri - 375 grams

212410

Nou

Mascareta d'argila verda natural. Presentat en envàs de 375 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,95€

IVA inclòs
1,59 € / 100 g

Més informació

argila Verda

Pasta d'argila verda 100% pura

Què és l'Argila Verda?

L'Argila procedeix de la descomposició dels feldspats (formats per sílice i silicat d'alumini) i segons els minerals que completin la seva composició, tindrà un o altre color, verd, vermella, etc. tenint totes una gran efectivitat. Entre les seves utilitats destaca el gran poder d'absorció de la calor i d'eliminació de les toxines acumulades sota la pell, pel que és ideal per tractar les pells amb tendència acneica. Les seves importants propietats regeneradores, la converteixen en un producte bàsic per a la cura de tots els tipus de pell amb problemes.

Ingredients:

Solum fullonum (Argila verda).

Com es fa servir l'Argila Verda?

En un recipient NO metàl·lic, es posa aigua o millor encara, un cocció de plantes i s'afegeix una quantitat de Argila suficient per preparar una mascareta o un cataplasma. Com mascareta de bellesa facial o corporal, s'aplica una fina capa de Argila sobre la zona a tractar i es deixa actuar entre 10 i 15 minuts. No fer servir espàtules metàl·liques sinó de fusta. Retirar abans que s'assequi completament amb abundant aigua tèbia. Un cop seca la pell, finalitzar aplicant una crema hidratant. Com cataplasma, cal aplicar una capa espessa de Argila, més o menys d'1 centímetre de gruix, directament sobre la pell i deixar actuar entre 1 i 3 hores. Es pot aplicar directament o bé sobre una tela fina o gasa que un cop plegada sobre si mateixa es col·locarà a la zona desitjada; d'aquesta manera la zona quedarà neta després de la seva aplicació. En cas necessari, subjectar amb un drap sec o vengui. Passat aquest temps, retirar-la amb abundant aigua tèbia. Finalitzar aplicant una crema hidratant. L'argila que ja s'ha emprat ha de rebutjar i no tornar-se a utilitzar. Per preparar banys suavitzants: afegir el contingut de l'envàs a l'aigua de bany.

Nota: Mentre que en aplicacions terapèutiques la temperatura de l'Argila té la seva importància, en cosmètica bastarà que estigui a temperatura agradable.

Presentació:

Envàs de 375 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda