Preu reduït! Mascareta de Carbó - Dr.Organic - 125 ml

Fabricante:

Dr. Organic Dr. Organic

Mascareta de Carbó - Dr.Organic - 125 ml

208435

Nou

Ajudant a proporcionar una pell clara, aquesta mascareta facial també deixa la pell totalment renovada amb porus profundament nets.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,30€

IVA inclòs

10,95€ IVA inclòs

-15%

7,44 € / 100 ml

Més informació

Mascareta de Carbó

Ajudant a proporcionar una pell clara, aquesta mascareta facial també deixa la pell totalment renovada amb porus profundament nets.

Què és la Mascareta de Carbó?

El carbó activat és un ingredient natural únic que, en combinació amb una barreja complexa d'ingredients orgànics bioactius que inclouen àcids de fruites naturals, crea un mascareta purificant que absorbeix impureses com la brutícia i l'oli.

Ingredients:

Suc de fulla d'àloe barbadensis, caolí (argila xinesa), glicerina, alcohol desnaturalitzat, estearat de gliceril ES, aiguamarina, pols de carbó (activat), alcohol cetílic, polisorbat 20, citrat de sodi, alcohol benzílic, hidroxiacetofenona, parfum, Vaccinium myrtillus (nabiu) extracte, extracte de canya de sucre (canya de sucre), oli de bàlsam Dipterocarpus turbinatus (Gurjum), oli d'patxulí (pàtxuli), extracte de fruita Citrus aurantium dulcis (taronja), extracte de fruita Citrus llimona (llimona ), extracte de fruita cogombre (cogombre), extracte d'escorça de Salix alba (salze), àcid sòrbic, extracte d'Acer saccharum (auró de sucre), extracte de flor de Chamomilla recutita (Matricaria), extracte de llavor de Citrus paradisi (aranja), extracte de Echinacea purpurea, oli de Boswellia carterii (encens), Canarium luzonicum (elemí) oli de goma, oli de Cymbopogon martini (Palmarosa), oli de fulla d'Eugenia caryophyllus ( clau), oli de fusta Aniba rosaeodora (pal de rosa), extracte de Bulnesia sarmienti (fusta de Guaiacum), extracte de flor de ilang-ilang (Ylang Ylang), C oli d'escorça de edrus atlantica (cedre), oli de fulla Cinnamomum zeylanicum (canyella), extracte de fulla / branqueta de Citrus aurantium estimés (taronja amarga), extracte de closca de Citrus nobilis (mandarina), oli de Commiphora Myrrha (mirra), oli de Pelargonium graveolens (gerani), extracte de gessamí comú ( gessamí), oli de flor Rosa damascena (Rose otto), extracte de benzoïna Styrax (Benjuí), àcid cítric, àcid salicílic, benzoat de sodi, sorbat de potassi, citronelol, eugenol.

Com es fa servir la Mascareta de Carbó?

Apliqui una capa prima i deixi assecar abans d'esbandir amb aigua tèbia 1-2 vegades per setmana.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Dr. Organic és la marca de cosmètica facial, corporal i capil·lar a base d'ingredients vegetals i naturals.


Dr. Organic, cosmètica natural certificada


Dr. Organic elabora productes en crema, olis de tota mena per a la pell i el cuir cabellut. Gels naturals, sabons orgànics i desodorants naturals. En definitiva, cosmètica natural per al cabell, el cos i el rostre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda