Preu reduït! Mascareta Facial de Neem - Himàlaia Herbals - 75 ml

Mascareta Facial de Neem - Himalaya Herbals - 75 ml

163764

Nou

Mascareta facial de neem i cúrcuma. Especialment formulat per a la pell propensa a l'acne, prevé l'aparició dels grans. Rejoveneix i reafirma la pell.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

3,48€

IVA inclòs

3,50€ IVA inclòs

-0%

4,64 € / 100 ml

Més informació

Mascareta Facial de Neem

Amb Neem i Cúrcuma. Pell greix i propensa a les canyelles.

Neteja la pell i prevé el brot i recurrència de grans i barbs. Rejoveneix i reafirma la pell. Aporta un aspecte llustrós natural. La Mascareta Facial de Neem purificant amb les seves propietats antibacterianes regula l'excés de secreció greix, neteja els porus obstruïts i prevé l'aparició de barbs. Millora la textura de la pell.

Neem, notable per les seves propietats antibacterianes, ajuda a controlar l'acne i els grans, i la seva recurrència. En combinació amb la Cúrcuma, elimina eficaçment els bacteris causants de l'acne. Argila natural rica en minerals, refresca i suavitza la pell.

Ingredients principals (per cada ml): Neem (Azadirachta indica) 100 mg, argila (Multani Mitti) 40 mg, cúrcuma (Curcuma longa) 20 mg.

Forma d'ús: Aplicar uniformement sobre rostre i el coll, evitant l'àrea al voltant dels ulls. Deixi actuar durant 10-15 minuts. Traieu amb una esponja humida i esbandir amb aigua freda. Utilitzeu una o dues vegades a la setmana.

Presentació: Envàs de 75 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda