Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Mascareta Facial Doble Activa Q10 - Biofresh Regina Roses - 100 ml

186394

Nou

Producte innovador que garanteix resultats visibles en 5 minuts. Combina l'efecte de la exfoliació amb el de la regeneració.

Més detalls

15,70€

IVA inclòs
15,70 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Mascareta Facial Doble Activa Q10

doble acció

Què és la Mascareta Facial Doble Activa Q10?

Producte innovador que garanteix resultats visibles en 5 minuts. Combina l'efecte de la exfoliació amb el de la regeneració. Neteja creant una sensació de comoditat, allisa la textura, alleugera i nodreix simultàniament. Conté l'oli essencial més preciós de l'món, l'Oli de Rosa de Bulgària pur 100%. Amb el seu ús regular la pell recupera el seu aspecte sedós, llis. Afavoreix la renovació cel·lular.

L'ús de components vegetals de la més alta qualitat en la seva concentració més efectiva és una prioritat en els nostres productes de cura personal. L'Oli de Rosa de Bulgària és l'oli essencial més valuós, buscat i difícilment extret al món. S'obté mitjançant la destil·lació de pètals de Rosa de Bulgària "Rosa Damascena Mill", considerada la "reina" de les flors.

Conté més de 300 substàncies precioses que influeixen sobre el cos humà, fent que l'Oli de Rosa de Bulgària sigui un elixir insubstituïble en la indústria cosmètica, farmacèutica i alimentària d'al voltant de el món. Amb propietats antiinflamatòries, antibacterianes i regenerants, és el mitjà ideal per a la nutrició, hidratació i regeneració dels teixits danyats i envellits. Amb una fragància suau i encantadora, l'Oli de Rosa de Bulgària té propietats aromaterapéuticas, alleujant l'estrès i actuant com un antidepressiu i afrodisíac.

Principis actius:

  • sense parabens
  • Sense colorants sintètics
  • Sense components d'origen animal
  • Oli de Rosa de Bulgària 100% pur en cada producte
  • Prioritat de components naturals actius
  • Textures que combinen eficàcia i plaer

Ingredients:

Aqua, Rosa Damascena Wlower Water, Glyceryn, Hydrolized Wheat Protein, Olea Europaea Oil, polysorbate 20, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Acrylates / C10-30 alkyl Acrylate Cross Polymer, Triethanolamine, Creatina, Allantoin, Propylene Glycol, Lechitin, Carnitine, ubiquinone, Parfum, Cl 14720, Rosa Damascena Oil, HydroXyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional

Com es fa servir la Mascareta Facial Doble Activa Q10?

Aplicar una capa gruixuda per netejar la cara, el coll i el pit, evitant l'àrea dels ulls. Deixar 15-20 minuts i enjuaguar amb aigua tèbia.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda