No hi ha productes
Ho compro
Nou
Gaudeix d'aquest producte utilitzat sovint per elaborar plats de rebosteria.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
La Gelatina en pols és una proteïna hidrosoluble que deriva del col·lagen i el col·lagen es troba en els teixits connectius dels animals.
La gelatina en pols s'obté en cuinar el col·lagen que s'extreu del teixit connectiu que es troba als animals. S'elabora a partir dels ossos, cartílag, col·lagen i minerals. El brou d'ossos casolans pot ser una font de gelatina.
Normalment, s'utilitza com a gelificant a l'alimentació i en productes cosmètics. La gelatina procedeix dorigen boví i porcí de la millor qualitat.
La gelatina en pols té grans propietats beneficioses per a la salut .
La glicina que té actua com a inhibidor i també afavoreix la relaxació i ajuda a descansar. Per aquestes raons, la gelatina en pols aporta grans beneficis per a la salut, a més d'una gran utilitat a la cuina.
Gelatina porcina (100%).
Es pot usar per a diferents receptes a la gastronomia com a estabilitzador o espessidor. És molt habitual el seu ús a la rebosteria.
En envàs especial de la quantitat seleccionada.
Característiques | Envase a medida |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació