Preu reduït! Ginkgo 100 - Memòria - 100% Natural - 60 càpsules

Fabricante:

100% Natural 100% Natural

Ginkgo 100 - Memòria - 100% Natural - 60 càpsules

155105

Nou

Energia per al teu cervell.

Més detalls

17,56€

IVA inclòs

19,95€ IVA inclòs

-11%

0,29 € / ud

Més informació

Gingko 100
Energia per al teu cervell.

L'arbre del ginkgo, originari d'extrem orient, és una de les espècies d'arbre més antigues existents, utilitzat pels monjos xinesos des de fa gairebé 5.000 per ajudar a preservar les funcions mentals Ginkgo 100 conté un extracte estandarditzat de les fulles de l'arbre ginkgo biloba , lligades a la fosfatidilcolina de la soja.

La seva capacitat d'absorció per l'organisme és excel·lent, gràcies a la nova tecnologia patentada "Phytosome" que combina extractes herbaris amb fosfolípids. El Ginkgo Biloba dóna suport a la salut de diverses maneres. És un poderós antioxidant i pot augmentar la quantitat d'oxigen disponible per al cervell.

Això ho aconsegueix en incrementar el contingut d'oxigen a la sang, incrementar el flux de sang al cervell i millorar la disponibilitat de glucosa en el cervell. A més el Ginkgo pot ajudar a evitar la coagulació excessiva de la sang. Els seus principis actius d'acció antioxidant, del grup dels flavonoides i de tipus terpènic, són els responsables dels efectes beneficiosos citats.

Els Flavonoides: són apreciats pel seu efecte protector dels músculs, nervis i vasos sanguinis. Dels terpenoides es diu quedonen suport a la dilatació dels vasos sanguinis i ajuden a dissoldre els trombes, millorant el flux sanguini.

Ingredients: Ginkgo Biloba (fitosoma) 80 mg. Cada càpsula conté 26,7 mg d'extracte de Ginkgo Biloba estandarditzat a 24% ginkgoflavonoglicosiden, 6% de lactones terpens i 2% de bilobalide, lligat a 53,3 mg de fostatidilcolina de soja.

Ingredients de la càpsula: cel·lulosa vegetal.

Utilització: 1 o 2 càpsules al dia.

Pes net: 19,2 grams.

Presentació: Envàs de 60 càpsules. 

El Ginkgo biloba:

El Ginkgo biloba és un arbre únic al món, originari de la Xina. És un dels arbres més longeus, pot arribar a viure fins a 2500 anys. I des de fa més de 2000 anys, s'ha utilitzat amb fins ornamentals i terapèutics, especialment en la medicina tradicional xinesa. Per als monjos xinesos es tracta d'un arbre sagrat, les fulles s'han emprat per preservar les funcions mentals.

Els responsables de les accionsbeneficioses del ginkgo biloba són els flavonoides (ginkgoflavonoglucósidos) i terpenoides (ginkgósidos i bilobàlids), que es troben majoritàriament en els fulls tan característiques d'aquest arbre. Aquests compostos específics augmenten la circulació sanguínia central i perifèrica i, com a conseqüència, es fa més eficient la irrigació dels teixits orgànics.

Hi ha estudis que afirmen que les fulles de Ginkgo biloba ajuden a mantenir el benestar mental i la concentració en la vida diària, una funció cognitiva bona i la memòria quan ens fem grans, així com millorar problemes de concentració dels joves en període d'estudi. També facilita la circulació perifèrica i contribueix a una audició i visió correctes, i presenta un potencial antioxidant, que protegeix el nostre cervell del dany oxidatiu. Diverses investigacions han estudiat el seu potencial en el tractament de la Síndrome dels peus i mans fredes (Malaltia de Raynaud), en la reducció del deteriorament cognitiu i en l'alleugeriment de l'estrès i millora de l'estat d'ànim.

Al mercat podem trobar complements alimentaris d'extractes de les fulles del ginkgo biloba. Es recomana consumir aquells que tinguin una alta estandardització en els seus principis actius. A més, la majoria de compostos vegetals tenen baixa biodisponibilitat en el nostre organisme, de manera que aquells que s'uneixen amb fosfolípids permeten una millor absorció del principi actiu i, per tant, una millor acció en l'organisme.

Els extractes de fulla de Ginkgo biloba són ben tolerats per l'organisme. No obstant això, no està recomanat el seu ús en persones que hagin patit algun episodi d'epilèpsia, ja que el Ginkgo biloba pot causar convulsions. Tampoc es recomana consumir en cas d'estar embarassada, voler estar-ho, o en període de lactància. També ha de consultar amb el seu metge si està prenent anticoagulants.

Autor / a: Paula Saiz, Dpt. Tècnic 100% Natural.

Brand

100% Natural és una marca certificada pels seus productes d'alta qualitat.


100% Natural és la marca de la qualitat en els teus productes naturals


En la seva gamma de productes, opta per les directrius de GMP: Bones Pràctiques de Fabricació. Utilitzar productes naturals és la base per a l'elaboració de tota la seva producció. Aquest procés natural va unit a processos innovadors que garanteixen l'eficàcia dels seus productes, ja que ofereixen ingredients naturals, fent servir sempre components i processos d'elaboració innovadors.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda