La glicina és un aminoàcid no essencial que necessita la presència de la serina per a la fabricació.
La seva funció principal és la formació de proteïnes; encara que també intervé en la producció de col·lagen i fosfolípids i afavoreix la producció de l'hormona del creixement.
Podem trobar glicina en aliments d'origen animal com ara carns, peixos, ous i lactis; i en aliments d'origen vegetal com les patates, els llegums, els cereals integrals i algunes fruites i verdures.
Polisacàrid d'origen vegetal (pul·lulà). No conté gluten, ni midó, ni transgènics, ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives
Complement alimentari a base de glicina. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta variada i equilibrada. No superar la dosi diària expressament recomanada. Mantenir fora de labast dels nens més petits. Apte per a vegans.
Conservar l'envàs ben tancat, en un lloc sec i fresc.
Envàs de 180 càpsules de 720 mg.