Preu reduït! Memo Complex - Ynsadiet - 60 càpsules

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Memo Complex - Ynsadiet - 60 càpsules

217962

Nou

Complement alimentari elaborat a força de, espècies vegetals, GABA, Vitamines i L-Teanina que ajuda amb la memòria. Presentat en envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,40€

IVA inclòs

12,45€ IVA inclòs

-0%

0,21 € / ud

Més informació

Memo Complex

Complement alimentari que ajuda amb la memòria.

Què és el Memo Complex?

És un complement alimentari sense gluten que ajuda a la memòria, aprenentatge i el rendiment intel·lectual.

Entre els seus principals ingredients es troba la Bacopa i la Ashwagandha.

La Bacopa ha estat usada tradicionalment en medicina ayurvèdica per enfortir el sistema nerviós i la memòria. Entre les seves propietats es troben l'activitat neuroprotectora, antioxidant, immunomoduladora i colinèrgica.

L'arrel de Ashwagandha s'utilitza per tractar els estats associats a debilitat general, pèrdua de memòria i presenta a més un efecte adaptògen i antiinflamatori.

La L-Teanina és un aminoàcid que el cos no produeix i que està present en alguns aliments com els fongs o el te i se sap que pot afectar els nivells de certs químics en el cervell. Els seus efectes estan relacionats amb una millor concentració mental, una millora de la son i la relaxació i un augment de l'rendiment cognitiu, entre d'altres.

El GABA és una substància utilitzada per les neurones de sistema nerviós a l'hora de comunicar-se entre si, contribueix a el control motor i regula l'ansietat, entre altres funcions corticals.

D'altra banda la seva acció ve completada per minerals i vitamines com: el Ferro que és essencial per a la funció cognitiva normal, la Vitamina B6 i la C que contribueixen a la funció psicològica normal i la Vitamina B5 essencial per al a el rendiment intel·lectual.

Valor nutricional (100 grams):

Bacopa extracte Sec

226 mg

Ashwagandha extracte Sec

140 mg

L-Teanina

96 mg

Gaba 66 mg

vitamina C

32 mg

ferro

7 mg

vitamina B5

12 mg
vitamina B6 2,8 mg

Ingredients:

Midó de blat de moro (midó de blat de moro, Antiaglomerants [Celulosa, silicat de magnesi, estearat de magnesi i diòxid de silici]), Components de la coberta de la càpsula (hidroxipropilmetilcelulosa), Bacopa Extracte Sec (Bacopa Monnieri (L.) Wettst., part aèria), Ashwagandha Extracte Sec (Withania somnífera, arrel), L-teanina, Gaba, Vitamina C (Ascorbat sòdic), ferro (Bisglicinato de ferro), Vitamina B5 (d-Pantotenat de calci), Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina ).

Com es pren el Memo Complex?

Es recomana prendre 2 càpsules a el dia, preferentment en dejú.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda