Preu reduït! Neuronil Plus - Ajuda per a la memòria - Plantis - 60 càpsules

Fabricante:

Plantis Plantis

Neuronil Plus - Ajuda per a la memòria - Plantis - 60 càpsules

163791

Nou

Ajuda per a la memòria. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,80€

IVA inclòs

15,65€ IVA inclòs

-18%

0,21 € / ud

Més informació

Neuronil Plus

Ajuda per a la memòria

Què és Neuronil Plus?

En determinades èpoques de l'any i en certs períodes de la vida, el nostre organisme i la nostra ment es ressent d'un cansament que es reflecteix en pèrdues de memòria, dificultat per concentrar-se, dificultats per dormir i fins i tot depressió.

Neuronil Plus és un preparat especialment formulat per contrarestar aquests nocius efectes que es manifesten especialment en estudiants, gent gran i col·lectius sotmesos a un gran estrès tant físic com emocional.

La seva fórmula combina fosfatidilserina amb vitamines de el grup B i antioxidants que s'han mostrat útils com a promotors de l'activitat cerebral i contra l'envelliment neuronal, així com eficaços en estats de depressió i fatiga.

La Fosfatidilserina, és un fosfolípid essencial per al funcionament de les cèl·lules cerebrals; el seu alt contingut en el cervell es relaciona amb una bona activitat neurotransmissora a nivell sinàptic que es tradueix per una major capacitat de memorització, aprenentatge i enteniment. El fòsfor és un component destacat en el teixit nerviós i cerebral, s'allotja en el nucli de les cèl·lules i juntament amb el calci és un component de el teixit glandular.

El Citrat de turó, combinació de citrat i turó, millora el funcionament de la ment i de el cos a l'augmentar l'absorció de magnesi. La seva aportació millora el moviment i la coordinació a el mateix temps que estimula la memòria i la funció cognitiva. També és fonamental en el metabolisme dels greixos: afavoreix la seva mobilització i accelera la seva combustió produint energia.

El Glicerato de magnesi, assegura una aportació de magnesi, mineral necessari en les cèl·lules nervioses; el seu dèficit provoca una disminució de la memòria i de la capacitat de retenció.

La Vitamina B6, té un efecte antidepressiu, la seva absència afavoreix la irritabilitat. Això es deu al fet que actua en la configuració de l'ADN.

La Vitamina B2 o riboflavina, intervé en el metabolisme energètic. La riboflavina és indispensable per al creixement normal i la conservació dels teixits. Si hi ha un dèficit, alguns teixits queden més danyats que altres.

L'àcid pantotènic o Vitamina B5 intervé en el metabolisme cel·lular com a coenzim en l'alliberament d'energia a partir dels greixos, proteïnes i carbohidrats.

L'àcid fòlic o vitamina B9 és un coenzim necessària per a la formació de proteïnes estructurals i hemoglobina. Intervé en la síntesi de bases púriques i pirimidíniques i en la eritropoesi.

La Vitamina B1, es troba en les terminacions nervioses. Participa a laformació d'acetilcolina. La seva aportació combat els estats de fatiga, anorèxia, i debilitat de memòria.

La Vitamina B12 o cianocoblamin a és fonamental en el metabolisme de l'fòsfor i el manteniment de les cèl·lules nervioses (intervé en la síntesi de l'ADN), és un neurotròfic per als teixits nerviosos. Col·labora en la formació del turó i és un bon protector hepàtic.

El fluor actua com a tonificant i és indispensable per a la excitabilitat de les membranes cel·lulars.

El Seleni és un mineral de caràcter antioxidant molt relacionat amb la vitamina E, exerceix la seva acció a nivell de les estructures lipídiques de les membranes cel·lulars.

Ingredients:

Estabilitzador (cel·lulosa microcristal·lina), fosfatildiserina, Glicerofosfato de magnesi, Càpsula vegetal [espessidor (hidroxipropil metil cel·lulosa), Colorants (òxids i hidròxids de ferro)], Selenito de sodi, Citrat de turó, emulgent (sals magnèsiques d'àcids grassos), D -pantotenato càlcic-vitamina B5, Fluorur de sodi antiaglomerant (diòxid de silici), Riboflavina-vitamina B2, Clorhidrat de piridoxina-vitamina B6, Clorhidrat de tiamina-vitamina B1 àcid pteroilmonoglutámico- vitamina B9, Cianocobalamina-vitamina B12. En càpsula d'origen vegetal.

Cada càpsula aporta:

fluor 1,75 mg 50% CDR
seleni 27,8 mg 50% CDR
vitamina B2 1,4 mg 100% CDR
vitamina B1 1,1 mg 100% CDR
vitamina B12 2,5 mg 100% CDR
vitamina B6 1,4 mg 100% CDR
vitamina B9 200 mg 100% CDR
vitamina B5 6 mg 100% CDR
fosfatildiserina 100 mg -
Citrat de turó 20 mg -
Glicerofosfato de magnesi 100 mg -

CDR: Quantitat Diària Recomanada

Com es pren el Neuronil Plus?

  • Es recomana prendre 1 càpsula diària juntament amb l'esmorzar.

Presentació:

Envàs amb 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda