Preu reduït! Nobiletil - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

Nobiletil - Marnys - 20 vials

178610

Nou

Conté el flavonoide nobiletina extret de Citrus depressa, Gelea Reial i vitamines. Còmode format en vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,18€

IVA inclòs

29,80€ IVA inclòs

-38%

0,91 € / ud

Més informació

Nobiletil

Nodrint l'aprenentatge

Què és Nobiletil?

Conté en els seus ingredients nobiletina, 1 flavonoide natural derivat de la pell de Citrus depressa (mandarina de Taiwan), amb un contingut mínim de l'90%. La formulació conté també 2 g de Gelea Reial i les vitamines B9 (àcid fòlic) i B5, que participa en la normal funció mental.

És d'especial interès per a adults que vulguin mantenir el seu desenvolupament mental, a més de facilitar el bon funcionament dels processos metabòlics.

Aporta les següents propietats:

  • L'Àcid Pantotènic (vitamina B5) contribueix a el normal desenvolupament mental ia la normal producció i metabolisme d'alguns neurotransmissors. . Contribueix a l'normal metabolisme energètic i reduint el cansament i la fatiga.
  • La nobiletina és un flavonoide que es troba a la pell de molts cítrics, i que ha estat àmpliament estudiada per les seves interessants propietats saludables.
  • La Gelea Reial té elevada concentració de 2000 mg, és l'aliment de l'abella reina, i es caracteritza per la seva relació d'àcids grassos insaturats que intervenen en el metabolisme energètic, destacant l'àcid 10-hidroxi-2-desenes (10-HDA) .
  • La vitamina B9 (àcid fòlic) incrementa els nivells de folats en dones embarassades, ja que un nivell baix és un factor de risc en el desenvolupament de defectes de l'tub neural en el fetus.

Ingredients:

Aigua desionitzada, gelea reial, fructosa, corrector d'acidesa (àcid cítric), oli d'oliva, conservador (sorbat potàssic), àcid pantotènic (vitamina B5), nobiletina (concentrat en pols de Citrus depressa), àcid fòlic (vitamina B9) i aromes.

ingredients Actius per 11 ml % VRN
gelea Reial 2000 mg .
àcid pantotènic 6,0 mg 100
nobiletina 3,4 mg .
àcid fòlic 200 mg 100

% VRN (Valor referència nutrients)

Com es pren Nobiletil?

Prendre 1 vial a el dia abans de l'esmorzar. Agitar bé abans d'utilitzar.

Presentació:

Vials 20 x 11 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda