Preu reduït! Isoflavones - Natysal - 30 càpsules

Fabricante:

Natysal Natysal

Isoflavones - Natysal - 30 càpsules

203245

Nou

Complement alimentari a base de plantes, vitamines i minerals que alleugen els símptomes de la menopausa. Envàs 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

12,45€

IVA inclòs

16,90€ IVA inclòs

-26%

0,42 € / ud

Més informació

Isoflavones Natysal

Amb vitamines K2 i D3.

Què és Isoflavones Natysal?

Complement alimentari a base de plantes, vitamines i minerals. Amb alt contingut en isoflavones de soja, amb vitamines i minerals que alleugen els símptomes associats a la menopausa i prevenen la pèrdua òssia.

Ingredients:

Agent de càrrega fosfat tricàlci, extracte sec de llavors de Soja (Gtycine max. (L)Merr.) amb un 40% d'isoflavones totals (22% daidzeïna, 8% genisteïna, 6% daidzina, 2% g liciti na, 1, 6% genistina, 0,4% glicitefna), agent de càrrega glucosa anhidra, vitamina C (àcid L-ascòrbic), niacina (nicotina mida), vitamina E (acetat de D-alfa-tocoferil), àcid pantotènic (D- pantotenat càlcic), antiaglomerant estearat magnèsic, agent de càrrega cel·lulosa microcristal·lina, vitamina B6 (piridoxina clorhidrat), vitamina B2 (riboflavina), vitamina B1 (mononitrat de tiamina), àcid fòlic (àcid teroilmonoglutàmic) D-biotina), vitamina K (menaquinona-7 o K2), vitamina D (colecaldferol o D3), vitamina B12 (danocobalamina). Coberta de la càpsula: gelatina, colorants diòxid de titani i òxid vermell de ferro.

Com es pren Isoflavones Natysal?

Prendre 1 càpsula al dia.

  • No superar la dosi diària recomanada.
  • Mantenir fora de labast dels nens.
  • Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.
  • Conté Soja.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda