Preu reduït! Nou Menopause Complex - Lamberts - 30 tauletes

Menopause Complex - Lamberts - 30 tauletes

227393

Nou

Menopause Complex de Lamberts, amb Lifenol®, extracte de soja i isoflavones, i extracte de sàlvia, recolza una menopausa tranquil·la i còmoda, alleujant els símptomes menopàusics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,46€

29,95€

-15%

0,85 € / ud

Més informació

Menopause Complex Lamberts

Suport natural i efectiu per a una menopausa més còmoda.

Què és Menopause Complex Lamberts?

Menopause Complex de Lamberts és un complement alimentari especialment formulat per donar suport a les dones durant i després de la menopausa . Conté Lifenol®, un extracte patentat de llúpol que proporciona un nivell garantit del compost actiu 8-prenilnaringenina (8PN), reconegut com un dels fitoestrògens més potents. Els llúpols Lifenol® han estat investigats en estudis clínics pels seus efectes sobre diversos símptomes de la menopausa, oferint un enfocament natural per alleujar aquests símptomes .

A més, Menopause Complex inclou una barreja d'ingredients estrogènics d'origen vegetal que ajuden a mantenir una menopausa tranquil·la i còmoda . L'extracte de soja, inclòs en una quantitat comparable a la dels productes individuals, aporta 50 mg d'isoflavones pures per tauleta, conegudes pels seus beneficis en la reducció dels símptomes menopàusics.

També conté extracte de sàlvia, acuradament controlat per mantenir un nivell baix de tuyona, que s'ha utilitzat tradicionalment per alleujar les suors nocturnes i altres símptomes associats amb la menopausa. Aquesta combinació sinèrgica d'ingredients està dissenyada per proporcionar un suport integral a les dones durant aquesta etapa de transició, millorant-ne el benestar i la qualitat de vida.

Ingredients:

Agent de Càrrega (Carbonat Càlcic i Cel·lulosa), Extracte de Fava de Soja (Glycine max), Extracte de Flor de Llúpol (Lifenol®) (Humulus lupulus), Agent de Recobriment (Hidroxipropil Metilcel·lulosa), Colorants: Espirulina (Arthros Poma (Malus domestica), Cártamo (Carthamus tinctorius) i Llimona (Citrus limon), Antiaglomerants (Diòxid de Silici, Àcid Esteàric i Estearat de Mg), Extracte de Fulla de Salvia (Salvia officinalis), Humectant (Goma de Celulosa) .

Composició:

INFORMACIÓ NUTRICIONAL PER TAULETA
Llúpol (com 67 mg d'un extracte 22.5:1) 1500 mg
Aportant: 8-prenilnaringenina (8-PN) 100 µg
Faves de Soja (com 250 mg d'un extracte 200:1) 50 mg
Aportant: Isoflavones 1 mg
Salvia (com 21 mg d'un extracte 4.8:1) 100 mg
Aportant: 2.5% d'Àcid Rosmarínic 2.5 mg

Com es fa servir Menopause Complex Lamberts?

Prendre 1 pastilla al dia.

Presentació:

Envàs de 30 rajoles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/06/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda