Preu reduït! MenoPrime - Solgar - 30 mini comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

MenoPrime - Solgar - 30 mini comprimits

217912

Nou

Complement alimentari dissenyat exclusivament per donar suport a la dona durant la menopausa i perimenopausa. Presentat en envàs de 30 mini comprimits.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

27,81€

IVA inclòs

35,97€ IVA inclòs

-22%

0,93 € / ud

Més informació

MenoPrime

Complement alimentari indicat per a la menopausa.

Què és el MenoPrime?

És un producte innovador que ha estat dissenyat per ajudar les dones madures durant l'etapa de la menopausa i perimenopausa.

Està formulat sense hormones, i combina dos ingredients botànics patentats i clínicament estudiats: safrà (affron®) i ruibarbre siberià.

El safrà (affron®) contribueix a l'balanç emocional, ajuda a mantenir un estat d'ànim positiu, aporta un efecte relaxant i contribueix a disminuir la inquietud i la irritabilitat.

Apte per veganes i vegetarianes.

Ingredients:

Extracte de safrà, affron® (Crocus sativus L.) (estigma), rapóntico (siberià) extracte de ruibarbre (err-731®) (Rheum Rhaponticum) (arrel) aportant raponticina i desoxirrapontacina. Agents de càrrega: fosfat dicàlcic, cel·lulosa microcristal·lina, hidroxipropilmetilcelulosa. Agents antiaglomerants: diòxid de silici, àcid esteàric vegetal, estearat magnèsic vegetal. Estabilitzador: goma de cel·lulosa entrellaçada. Emulsificantes: alginat de sodi, etilcel.lulosa. Corrector d'acidesa: hidròxid d'amoni. Triglicèrids de cadena mitjana. Àcid oleic.

Com es pren el MenoPrime?

Es recomana una dosi diària d'1 mini-comprimit a el dia.

Presentació:

Envàs de 30 mini comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda