Preu reduït! Pausa - Gheos - 60 comprimits

Fabricante:

Gheos Gheos

Pausa - Gheos - 60 comprimits

213194

Nou

Complement per a dones amb extractes vegetals, vitamines i minerals, recolza durant la menopausa i manté la salut òssia i immunitària.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,07€

IVA inclòs

25,41€ IVA inclòs

-21%

0,33 € / ud

Més informació

Pausa Gheos

Equilibri i Benestar per a la Dona a Cada Etapa.

Què és Pausa Gheos?

Gheos Pausa és un complement alimentari especialment formulat per a la dona, amb una barreja d'extractes vegetals, fosfatidilserina, vitamines i minerals . Aquest producte està indicat per abordar els reptes associats amb la menopausa i les alteracions del cicle menstrual .

Conté Dioscorea, Cimicífuga, Angèlica i Trèvol vermell, que ajuden a contrarestar els problemes de la menopausa , mentre que el Sauzgatillo s'enfoca a les irregularitats del cicle menstrual. En termes de suport ossi, el Calci, el Magnesi, el Zinc i la Vitamina D contribueixen al manteniment d'un trofisme ossi normal. Pel sistema immunitari , inclou Vitamina C, Ferro i Seleni, que a més protegeixen contra l'estrès oxidatiu cel·lular. El Ferro juga un paper crucial en la formació de glòbuls vermells i hemoglobina, així com en el transport d'oxigen al cos. Gheos Pausa ofereix un suport integral per a la salut femenina en diferents etapes de la vida.

Ingredients:

Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; potassi citrat, calci citrat tribàsic, magnesi citrat, dioscorea (Dioscorea villosa L., rizoma) és tit. 16% a diosgenina, Trèvol vermell (Trifolium Pratense L., part aèria florida és tit. 8% a Isoflavones, Dong Quai (Angelica sinensis Diels., raiz) és tit. 1% a Ligustilide, Sauzgatillo (Vitex agnus-castus L.). , fruits) és tit 0,5 a Agnuside, fosfatildiserina (derivada de la soja), zinc gluconat, Vitamina C (Àcid ascòrbic), Cimicifuga (Cimicifuga racemosa Nutt., rizoma) és tit 2,5% en triterpens, agents antiaglo biòxid de silici i magnesi estearat vegetal, ferro gluconat, L-Selenometionina, Vitamina D3 (Colecalciferol).

Aportació mitjana per dosi màxima recomanada (5 cpr):

Calci 262,5mg, Magnesi 60,35, Dioscorea 250mg, Zinc 10mg, Trèvol vermell 50mg, Dong Quai 100mg, Sauzgatillo 100mg, Fosfatildiserina 82,5mg, Vitamina C 40mg, Vitamina C 40mg, 20mcg, Vitamina D 5mcg .

Com es fa servir Pausa Gheos?

Prendre de 2 a 5 comprimits al dia durant o després dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits de 900 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda