Preu reduït! Pranalife 2 - Equisalud - 50 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Pranalife 2 - Equisalud - 50 ml

158311

Nou

Afavoreix ladaptació als processos de canvi hormonal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,45€

IVA inclòs

27,17€ IVA inclòs

-10%

48,90 € / 100 ml

Més informació

Pranalife 2

Harmonitzador del centre energètic 2
Afavoreix ladaptació als processos de canvi hormonal.

Pranalife® 2 ajuda a la capacitat de reproduir i crear a nivell físic: fecunditat, fertilitat, adaptabilitat, flexibilitat, fluïdesa, sensibilitat, vulnerabilitat.

El segon centre energètic (nom sànscrit “Swadisthana”). És el centre sacre.

Contribueix a la canalització de la força de la libido en una llera creativa. Afavoreix la regulació de l'impuls sexual, d'eros i l'energia reproductiva, latent a les cèl·lules germinals (espermatozoides i òvuls) i les glàndules corresponents: gònades (testicles i ovaris).

Representa l'impuls metabòlic que modela la matèria i estableix la distribució de greix i matèries energètiques que determinen la forma corporal.

En una dimensió superior representa la capacitat de plasmar els plans o els programes en una realitat tangible. Això vol dir que l'energia de la libido és l'impuls primitiu que nodreix el desig de completar-se a través de la realització d'un pla de vida.

Contribueix a lharmonització dels processos de multiplicació i creixement cel·lular. Afavoreix els processos d'activació del potencial dels nostres talents que són com a llavors sembrades a la terra de la vida.

Ingredients : Cimífuga (Cimicifuga racemosa (L.) Nou., arrel i rizoma), 1687,56 mg; bardana (Arctium lappa L., arrel), 1446,48 mg; astraga'l (Astragalus membranaceus Fisch. Bunge, arrel), 771,46 mg; dong quai (Angelica sinensis L., arrel), 662,97 mg; eleuterococ (Eleutherococcus senticosus (Rupr. & Maxim.) Maxim., arrel), 482,16 mg; calèndula (Calendula officinalis L., inflorescència, > 0,9 % flavonoides totals (hiperòsid), 301,35 mg; centaure menor (Centaurium erythraea (Rafn.) Griseb., parts àrees), 241,08 mg; llúpol L., estròbils), 60,27 mg, saba de bedoll (Betula alba L., saba), 1,21 ml, àloe vera extracte fluid (Aloe vera (L.) Burm.f., fulla, < 1 % aloïna ), 723,24 μl, damiana extracte fluid (Turnera diffusa afrodisíaca Wild., fulles), 482,16 μl; llorer (Laurus nobilis L., fulla) i diluents (alcohol absolut, aigua purificada i glicerina) Conté un 64% d'alcohol.

Utilització: Es recomana subministrar 20 gotes (0,7 ml) tres vegades al dia dissoltes al mig got d'aigua o suc (100 ml), idealment abans de menjar. Amb comptagotes.

Presentació : Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda