Preu reduït! Sàlvia Plus - Integralia - 60 càpsules

Fabricante:

Integralia Integralia

Sàlvia Plus - Integralia - 60 càpsules

214402

Nou

Complex natural amb Salvia, Valeriana, Tila i més per a un benestar integral.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,20€

IVA inclòs

12,75€ IVA inclòs

-20%

0,17 € / ud

Més informació

Salvia Plus Integralia

Naturalesa i ciència unides pel teu benestar.

Què és Salvia Plus Integralia?

Salvia Plus d'Integralia és un complement formulat a partir d' ingredients naturals acuradament seleccionats per oferir múltiples beneficis a la salut .

Principalment conté Salvia, reconeguda per les seves propietats antioxidants i beneficis digestius . Està acompanyada per la Cua de Cavall, que és coneguda pel seu efecte diürètic i remineralitzant .

A més, la Valeriana i la Tila s'inclouen per les propietats relaxants que ajuden a millorar el descans i reduir l'estrès .

Els probiòtics reforcen la salut intestinal , assegurant una flora intestinal equilibrada. Finalment, l'Extracte de Safrà, amb Leptidocrosalides, pot tenir un impacte positiu a l'estat d'ànim. Tot plegat, aquests ingredients proporcionen un reforç integral al benestar general de l'organisme.

Ingredients:

Salvia (Salvia officinalis L., Fulla), Agent de Càrrega (Cel·lulosa), Coberta (Hipromelosa), Cua de Cavall (Equisetum arvense L., Part aèria), Extracte de Valeriana (Valeriana officinalis L., Arrel), Probiòtics, Extracte de Tila (Tilia cordata Miller, Flores), Antiaglomerants (Estearat de Magnesi i Diòxid de Silici), Extracte de Safrà (Crocus sativus L., estigmes, estandarditzat a Leptidocrosalides).

Quantitat per dosi dia:

3 càpsules contenen: Probiòtics 5.000 Milions (Lactobacillus acidophilus LMG 8151, Lactobacillus casei LMG 6904, Lactobacillus crispatus LMG 12005, Lactobacillus helveticus LMG 2632 s coagulans ATCC 7050 / LMG 6326) 100 mg, Salvia (planta) 450 mg , Cua de Cavall (planta) 210 mg, Extracte de Valeriana (Àcids valerènics 0,2%) 150 mg, Extracte de Safrà (Lepticrosalides 3,5%) 15 mg, Extracte de Tila (Rutina 1%) 75 mg.

Com es fa servir Salvia Plus Integralia?

Dosi diària recomanada, prendre de 1 a 3 càpsules al dia. No superar la dosi recomanada. Els complements alimentaris no substitueixen una dieta variada, equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de labast dels nens més petits.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda