Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Sàlvia Plus - Klepsanic - 80 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Sàlvia Plus - Klepsanic - 80 càpsules

158837

Nou

La Sàlvia en sinergia amb l'Ortiga verda, l'Espí blanc, la Plasiflora, el Manganès i la vitamina E constitueix una ajuda per als cicles femenins. Envàs de 80 càpsules.

Més detalls

9,66€

IVA inclòs

11,50€ IVA inclòs

-16%

0,12 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Sàlvia Plus

La Salvia és un arbust que arriba fins a mig metre d'alçada, originari d'Europa amb diverses varietats. A més de ser una planta sana, també és agradable al paladar. Entre els seus principals components destaquen: olis essencials, saponines, glucosa, vitamina B, vitamina C, principis amargs, substàncies que actuen com a estrògens i bactericides, enzims i potassi.

La Salvia sempre ha estat relacionada amb la salut. De fet, el seu propi nom ho indica ja que ve del llatí “salvare” que significa “guarir”.

Per als grecs a l'Antiguitat, aquesta era una planta sagrada molt emprada per aturar hemorràgies, guarir ferides; baixar les febres; valuosa en presència de càlculs genitourinaris i menstruacions irregulars, entre d'altres afeccions.

Durant la menopausa resulta molt interessant gràcies a la seva activitat antisudorífica.

Conté fitoesterols que tenen un efecte estrogènic. En les dones menopàusiques alleuja la sudoració excessiva, per la qual cosa és molt eficaç per reduir les calors i suors nocturns.

En combinació amb l' Ortiga verda es potencia la seva activitat per l'aportació valuosa que aquesta planta ofereix en vitamines i minerals, a més de ser un diürètic interessant. En unió amb l' Arç blanc pel suport que aquesta segona planta exerceix a nivell cardiovascular; contra l'estrès i l'insomni que pot aparèixer a la menopausa; de manera similar a la Passiflora que ajuda a combatre els signes d'ansietat i de depressió lleu; sent també molt útil per als mals de cap, musculars i hepàtics, entre d'altres.

Composició per càpsula (500 mg): Sàlvia 150 mg, Ortiga verda 80 mg, 70 mg, Pasiflora 65 mg, Gluconat de Manganès 8 mg, Vitamina E 3 mg.

Utilització: Prendre 3 càpsules al dia, abans dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda