Preu reduït! Donna Life - ESI Laboratoris - 30 càpsules

Donna Life - ESI Laboratoris - 30 càpsules

158827

Nou

Indicat per a minimitzar les alteracions de la menopausa com sufocacions, sudoració, rubor facial, irritabilitat.

Més detalls

20,76€

IVA inclòs

25,95€ IVA inclòs

-20%

0,69 € / ud

Més informació

Donna Life

Complement alimentari que contribueix al benestar de la dona. Indicat per a minimitzar les alteracions de la menopausa (sufocacions, sudoració, rubor facial, irritabilitat ...). Donnalife aporta 80 mg. d'isoflavones (agliconas) per càpsula. El seu efecte RETARD permet una absorció gradual de tots els components. Apte per vegans i vegetarians.

Ingredients: Cimicífuga, rizoma (Cimicifuga racemosa NET.) És tit. 2,5% triterpenglicósidos, Trèvol vermell, planta (Trifolium pratense L.) és tit. 8% isoflavones 125 mg., SOJA, llavors (Glycine max L. Merr.) És tit.40% isoflavones totals 175 mg. Aportació de isoflavones de soja, magnesi, Clorhidrat de piridoxina (Vitamina B-6). Excipients: agent de càrrega: fosfat de calci, hidroxipropilmetilcelulosa, cel·lulosa microcristal·lina; pululano; antiaglomerants: estearat vegetal de magnesi, diòxid de silici; gelificants: carreginina, clorur de potassi; suport: maltodextrina de blat de moro.

No conté: Gluten, sucre afegit, derivats lactis, lactosa, conservant afegit, colorant i aroma artificial.

Mode d'ús: 1 càpsula al dia al matí (amb l'esmorzar) o la nit (amb el sopar) segons l'aparició dels símptomes. Durada 6 mesos i descansar 1 mes. La seva acció es notarà al cap d'unes setmanes (de 4 a 10).

Presentació: Envàs de 30 càpsules de 738 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda