Fabricante:

Puro Omega Puro Omega

Natural DHA Embaràs i Lactància - Puro Omega - 60 perles

203382

Nou

Pur Omega Natural DHA Embaràs i Lactància és un complement alimentari que combina Omega-3 i vitamines E i D3 per al desenvolupament del nadó i el benestar de la mare.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,74€

IVA inclòs
0,53 € / ud

Més informació

Natural DHA Embaràs i Lactància Pur Omega

Cuidant el creixement del teu nadó i la teva salut.

Què és Natural DHA Embaràs i Lactància Pur Omega?

Pur Omega Natural DHA Embaràs i Lactància és un complement alimentari formulat especialment per a les mares en etapa de gestació i lactància . Amb una combinació exclusiva d'àcids grassos Omega-3 (DHA i EPA) i vitamines E i D3 , aquest producte aporta el DHA necessari per al desenvolupament del nadó i el manteniment dels dipòsits de DHA a la mare.

Les càpsules contenen àcids grassos procedents d'anxoves i sardines en format de triglicèrid reesterificat (rTG) amb alta biodisponibilitat, juntament amb vitamina E i D3. Elaborades amb gelatina de peix salvatge, aquestes càpsules protegeixen els àcids grassos de l'oxidació, alhora que proporcionen una font natural de col·lagen marí .

Ingredients:

Oli de peix concentrat (anxoves i sardines) (garantitzat 65% DHA i 15% EPA en forma de triglicèrid re-esterificat (rTG)), gelatina de peix**, glicerol (humectant)**, aigua purificada**, vitamina E (alfa-tocoferol), vitamina D.

** Components de la perla.

Al·lèrgens: peix.

No conté: Blat, gluten, blat de moro, llevat, proteïna de soja, lactis, marisc, cacauets, fruita seca, ou, ingredients derivats d'organismes modificats genèticament (OMG), colorants artificials, edulcorants ni conservants artificials.

Com es fa servir Natural DHA Embaràs i Lactància Pur Omega?

Prendre 1-2 perles al dia preferiblement amb el sopar, o segons indiqui el seu professional de la salut.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Ou

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda